26.8 C
București
marți, aprilie 16, 2024
AcasăACTUALITATETudor Chirila anunta ca iese in strada in seara aceasta si are...

Tudor Chirila anunta ca iese in strada in seara aceasta si are un mesaj dur pentru politicieni!

in:

Stiri pe acelasi subiect

O tara blocata de proteste! Medicii nu vor mai elibera niciun document de la 1 februarie

După protestele transportatorilor, ale fermierilor și amenințările altor categorii...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...
Vedeta ProTV, Tudor Chirilă, transmite un mesaj extrem de dur către politicieni şi le transmite oamenilor să iasă în număr mare în stradă, în această seară. La ora 18:00, în faţa Guvernului, mişcarea Rezist, dar şi BNS şi Cartel Alfa promit un protest masiv.

Tudor Chirilă se implică şi el, enervat de faptul că parlamentarii vor să modifice legile justiţiei. Artistul vrea demisia Guvernului, dar şi ‘punerea la zid a hoţilor’.

„Astazi iesim in strada pentru ca e una din ultimele ocazii in care mai putem sa le aratam ca nu acceptam sa calce in picioare orice principiu. Iar principiul repartizarii echitabile a independentei institutiilor statului e vital. Nu poti avea Justitie cand ea se vrea subordonata guvernului si parlamentului. Pe scurt, nu prea poti avea justitie cand ea e reglementata de HOTI iar ei nu tin cont de nicio consultare, cu nimeni. Zilele astea am vazut cum puterile institutiei prezidentiale se vor diminuate, am vazut cum independenta procurorilor se vrea limitata si e foarte probabil ca modificarile cu adevarat dramatice aa se intample pe repede inainte in plenul Parlamentului atunci cand noi nu vom mai putea decat sa privim. Pentru toate astea si in principiu pentru ca suntem satui de hoti iesim azi in strada”, a tunat Chirilă pe facebook.

Ultimele stiri