Acasă Tehnologie Reactie FOARTE DURA a lui Moise Guran!

Reactie FOARTE DURA a lui Moise Guran!

34

Jurnalistul Moise Guran a comentat pe blogul său scena surprinsă într-un troleibuz din București, unde o femeie care fuma o țigară electronică este bătută de alți călători, în vreme ce nimeni nu intervine pentru a opri conflictul. 
guranÎntâi de toate, o duamnă fumează în troleu o țigară electronică. E voie? Teoretic e. Nu scoate fum, scoate abur, cum scoatem toți din plămâni. Regula de bază a democrației spune că e permis orice nu-i lezează pe ceilalți. E permis și să fii prost crescut. Categoric, țigara electronică nu le afectează sănătatea dar, câțiva pensionari se simt ofensați. Desigur, o regulă uitată a bunei cuvințe, în democrație sau nu, spune că nu e frumos să fumezi pe stradă și, cu atât mai puțin, în mijloacele de transport în comun. Gestul e nepoliticos oricum l-ai lua, iar efectuat de o duamnă, e și mai și…

Aici consemnăm prima durere în c..r. La duamnă.

Pe ea n-o interesează ce cred ceilalți… na! e democrație, gândește ea. Mai târziu, chiar îi strigă unuia dintre agresori: Comunistule! semn că, mutatis mutandis, duamna consideră că e democratic să fumezi țigară electronică în troleu, dacă un comunist nu ar concepe aşa ceva.

Buun!

Unul dintre pensionari spune că el nu suportă așa ceva… probabil nici nu știa ce e aia țigară electronică și, chiar dacă cineva explică, tot n-avea cum să înțeleagă care-i treaba. De fapt, era ofensat de tupeul duamnei și, sub un pretext, îi cere să înceteze. Probabil că dacă era un vorba de un duămn care ar fi fumat, șansele ca vitejii pensionari să scoată un mâr erau mult mai mici. Fiind vorba de o femeie, ba una care mai și rânjește arogant, dintr-o dată 25 de ani de frustrări ai unei societăți pe care n-au înțeles-o, dau în clocot în duămnii pensionari.
Duamna afirmă calm şi tacticos – eşti un boşorog pedofil!

Şi de aici se dezlănţuie iadul!

Bagaboantă! Curvă! P..ă! P……ă! Nu te-a mârlit bărbac-tu!

Duămnii penisonari o înjură pe duamnă ca la ușa cortului, chiar dacă în troleu sunt probabil și doamne, nu numai duamne, ba chiar, la un moment dat, se aude și un scâncet de copil.

Mai mult pe blogul lui Moise Guran

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos