Acasă ACTUALITATE Reactie la Congresul PSD: ”Un spectacol trist si ridicol. Hotia e in...

Reactie la Congresul PSD: ”Un spectacol trist si ridicol. Hotia e in firea PSD”

Presedintele USR, Dan Barna, afirma ca PSD da un „spectacol trist si ridicol” in cadrul congresului care se desfasoara sambata.

„Fantoma lui Dragnea la PSD. PSD vorbeste intr-una de azi dimineata despre politica moderna si responsabilitate. Foarte frumos, dar mi-e greu sa inteleg cum se impaca asta cu oamenii pe care PSD ii scoate in prim-plan.

Premierul care a dat ordonanta 13 e garantul responsabilitatii? Primarul care a dus Bucurestiul in pragul dezastrului are vreo cadere in a vorbi despre viitor? Toti ceilalti membri ai conducerii PSD care i-au fost soldati lui Liviu Dragnea indraznesc sa vorbeasca despre reforme?

Un spectacol trist si ridicol. Romanii stiu ca, in esenta, doar hotia e in firea PSD si asta nu o sa se schimbe indiferent de ce ar spune liderii sai”, a scris Dan Barna pe Facebook.

Reconstructia PSD a inceput, iar astazi se decide viitorul social-democratiei din Romania, a declarat, sambata, la congresul extraordinar al formatiunii, liderul interimar, Marcel Ciolacu.

„Romania are nevoie de o stanga puternica. (…) Astazi, doar PSD reprezinta stanga romaneasca si valorile sale. Vrem sa ramanem un partid conservator, care se uita mai degraba in spate, in trecut, sau vrem sa ne transformam intr-un partid modern, care se uita in viitor spre progres? Societatea romaneasca s-a schimbat. La fel, si asteptarile romanilor. Vrem sa ascultam dorintele oamenilor si nevoile lor de astazi sau vrem sa ramanem prizonierii vechilor metode de a face politica? PSD va continua sa-i apere pe bunicii nostri, pe cei vulnerabili, pe mame si pe copii, pe tinerii care sunt la inceput de drum. Dar trebuie sa privim si mai departe. Sa fim aproape de toti romanii din clasa de mijloc!”, a afirmat Ciolacu la congresul PSD.

El a adaugat ca au existat cazuri in care „munca” social-democratilor a fost „irosita” de cei care au crezut ca pot folosi PSD „ca pe o cheie la usile justitiei”.

Citeste mai departe>>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
Articolul precedentExplozie a numarului de cazuri noi de coronavirus in Franta
Articolul următorNoul PSD: Omul care in comunism administra pamantul furat de la tarani vrea sa salveze tara!