Acasă Divertisment Reconstituirea – golul celebru cu care România bătea vice-campioana mondială

Reconstituirea – golul celebru cu care România bătea vice-campioana mondială

49

A cincea ediție a noii emisiuni sportive SuperLive Show, care se va difuza azi, 12 iunie, începând de la orele 17:00, se va transmite dintr-o agenție fanion a Superbet, anticipând un moment mult așteptat de fanii pariurilor sportive – deschiderea agențiilor stradale. Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Daniel Pancu și Gică Craioveanu, cei patru ambasadori ai celei mai mari case de pariuri din România, Superbet, vor discuta despre condițiile reluării activității în agențiile stradale.

Bogdan Stelea, portarul cu cele mai multe selecții la echipa reprezentativă a României, va face un demonstrativ în materie de apărare – va prezenta toate măsurile de prevenție luate de Superbet pentru siguranța casierelor și a jucătorilor, cât și pentru asigurarea unei experiențe de joc plăcute, relaxate și în primul rând sigure.

Moderatorii Lucian Lipovan și Dan Filoti vor intra în culisele unei meci de istorie în care am învins vice-campioana mondială, Argentina, și împreună cu invitații vor face o reconstituire inedită – golul victoriei.

Au fost reluate campionate importante, așa că nu vor lipsi previziunile – cine va lua titlul în România, cine se va impune în duelul spectaculos pentru campionat dintre Barcelona și Real Madrid, care vor fi calificatele în Finala Cupei Italiei și se va comenta spectaculos BigWin al săptămânii.

Vedetele din platou se vor întrece într-un concurs inedit, cu întrebări încrucișate despre cariera fiecăruia. Cei care urmăresc emisiunea, pot paria pe câștigătorul confruntării, postează răspunsul pe pagina de Facebook a Superbet și se aleg cu premii importante. Pot lăsa o întrebare sau un comentariu pentru invitați, cele mai interesante vor fi, la fel, recompensate.

„Până acum, m-am simțit foarte bine la SuperLive Show și mă bucur că a apărut în peisajul media sportiv o astfel de emisiune pentru fanii sportului. Abia aștept să ne revedem și în următoarele ediții. Rămâneți cu noi”, ne-a declarat Ilie Dumitrescu, ambasadorul Superbet.

Emisiunea SuperLive Show se difuzează LIVE în fiecare vineri, de la ora 17:00, pe pagina de Facebook și pe canalul de YouTube Superbet.

Facebook – https://www.facebook.com/superbet.ro

YouTube – https://www.youtube.com/channel/UCL6Qc_XWLUHBq1NYwu7prCA

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos