Acasă Stirea zilei Record de vanzari pentru Rolling Stones

Record de vanzari pentru Rolling Stones

23

photo-credit-Mark-Seliger-600x476Cele 65.000 de bilete puse in vanzare pentru concertul pe care trupa The Rolling Stones il va sustine in Hyde Park din Londra pe 6 iulie au fost epuizate in doar cinci minute de la punerea lor in vanzare online, in ciuda pretului destul de ridicat.

Biletele au fost puse in vanzare la preturi intre 95 de lire sterline si 300 de lire sterline (112 – 353 de euro), plus taxe, informeaza contactmusic.com.

Grupul britanic va sustine un concert de amploare in Hyde Park, la Londra, pe 6 iulie, unde a cantat ultima data in urma cu aproape 44 de ani. The Rolling Stones a sustinut un concert legendar in 1969 in Hyde Park, gratuit, la care au asistat 250.000 de persoane.

„Hyde Park reprezinta atat de multe amintiri pentru noi, incat nu ne putem imagina un loc mai bun pentru a sustine un concert in fata fanilor nostri britanici, in aceasta vara”, a afirmat Mick Jagger, potrivit bbc.co.uk.

In Marea Britanie, trupa The Rolling Stones va canta pentru prima data la Festivalul Glastonbury, anul acesta, pe 29 iunie.

Trupa The Rolling Stones, infiintata la Londra in 1962, este una dintre cele mai renumite formatii rock din lume. The Rolling Stones a vandut peste 200 de milioane de albume in lumea intreaga si a sustinut mii de concerte cu casa inchisa. In 2007, formatia The Rolling Stones a concertat si in Romania, pe stadionul Lia Manoliu din Bucuresti.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos