Acasă Stirea zilei Regizorul filmului „Hotel Transylvania” va vizita Castelul Bran

Regizorul filmului „Hotel Transylvania” va vizita Castelul Bran

94

Genndy Tartakovsky, regizorul hitului de box office „Hotel Transylvania”, care va fi lansat în România în data de 19 octombrie, va vizita Castelul Bran pe 14 octombrie. Filmul „Hotel Transilvania”.

 

Tartakovsky va vizita Castelul Bran, unde va participa la o conferinta de presa si la o sedinta foto în castel, alaturi de actorii care au dublat vocile personajelor, si la petrecerea de lansare a filmului, informeaza distribuitorii români ai lungmetrajului, InterComFilm.

 

Evenimentul va culmina cu ceremonia de taiere a tortului pentru sarbatorirea celei de-a 118-a aniversari a lui Mavis, fiica lui Dracula din filmul „Hotel Transilvania”. „Hotel Transilvania” marcheaza debutul lui Genndy Tartakovsky în regia de lungmetraj, dupa succesul „monstruos” al productiilor TV „Laboratorul lui Dexter/ Dexter’s Laboratory”, „Samurai Jack” si „Razboiul Clonelor/ Star Wars: Clone Wars”.

 

„Sunt extrem de încântat de vizita mea în Transilvania, regiune care m-a inspirat atât de mult în realizarea filmului. Va fi extraordinar pentru mine sa vad legendarul castel al lui Dracula si sa sarbatorim împreuna acolo a 118-a aniversare a personajului nostru Mavis. Stiu ca Transilvania este «locul unde monstrii se simt la ei acasa», dar nu vad de ce nu ma pot distra si eu putin acolo”, afirma Tartakovsky.

 

Castelul Bran, monument national si arhitectonic al României, a fost asociat de-a lungul anilor cu mitul celebrului personaj Dracula, mit ce atrage vizitatori din lumea întreaga.

 

„Hotel Transilvania” este statiunea fastuoasa de „5 cotlete” a lui Dracula, unde monstrii si familiile lor se pot distra, liberi sa fie ei însisi, fara ca oamenii sa îi deranjeze. Într-un weekend special, Dracula invita câtiva dintre cei mai faimosi monstri din lume – Frankenstein si sotia sa, Mumia, Omul Invizibil, o familie de vârcolaci si multi altii – pentru a sarbatori aniversarea de 118 ani a fiicei sale Mavis. Pentru Dracula, problema nu este sa-si ospateze prietenii infami, ci faptul ca universul sau s-ar putea prabusi când un om obisnuit apare din întâmplare la hotel si îi face ochi dulci lui Mavis.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos