Acasă Stirea zilei Norvegia cauta electricieni, ingineri si tamplari romani

Norvegia cauta electricieni, ingineri si tamplari romani

71

Angajatorii norvegieni au scos la concurs mai multe posturi de electricieni, dulgheri, tâmplari, ingineri si patiseri, pentru care pot aplica si cetatenii români daca vorbesc limba engleza, locurile de munca vacante fiind disponibile pe reteaua europeana de ocupare Eures. În reteaua Eures sunt anuntate sase posturi de electricieni în Norvegia. Candidatii trebuie sa aiba calificare ca electrician, experienta în prestari servicii si în constructii, certificat de comert, precum si doi-trei ani experienta. De asemenea, candidatii trebuie sa aiba cunostinte de limba engleza sau de norvegiana, suedeza ori daneza. Experienta anterioara de lucru în Norvegia constituie avantaj.

 

Salariul oferit de angajatori este 22-28 de euro brut pe ora, în functie de experienta si calificari. Aplicatiile pot fi depuse pâna în 13 octombrie, angajatorul precizând ca ajuta la închirierea unui apartament, iar daca persoana se muta cu familia, si în gasirea scolii sau gradinitei pentru copii.

 

Tot în Norvegia sunt disponibile si zece posturi de dulgher sau tâmplar, iar pentru a aplica cei interesati trebuie sa aiba cel putin doi-trei ani de experienta, munca anterioara în strainatate constituind un avantaj. si pentru ocuparea acestor posturi se cer cunostinte bune de limba engleza sau norvegiana, suedeza ori daneza, salariul oferit variind între 21 si 24 de euro brut pe ora, în functie de experienta si calificari.

 

O alta companie norvegiana cauta un inginer sau manager de proiect pentru un loc de munca ce presupune constructie si proiectare, productia de pachete de instalare, calcule structurale în industria energetica. Cei care doresc sa aplice pentru acest post trebuie sa vorbeasca fluent limba engleza si pot fi remunerati cu salarii cuprinse între 60.000 si 110.000 de euro brut pe an, în functie de experienta si calificari, angajatorul precizând ca poate fi negociat si un salariu mai mare. Contractul va începe cât mai curând posibil, va avea o durata initiala de sase pâna la 36 de luni, cu posibilitate de permanentizare.

 

Aceeasi companie angajeaza si un senior inginer structuri pentru analize structurale, documentare capacitati de încarcare pentru transportul structurilor din otel pâna la 300 de tone si scrierea rapoartelor de analiza.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos