Acasă ACTUALITATE Renate Weber e platita cu 4500 de euro pe luna, bani publici,...

Renate Weber e platita cu 4500 de euro pe luna, bani publici, si face campanie impotriva guvernului si a masurilor de sanatate publica!

Renate Weber, acuzată în dese rânduri că sprijină agenda politică a PSD, încasează o sumă uriașă în calitatea sa de avocat al poporului, informează newsweek.ro.

Angajații săi ajung să câștige echivalentul a încă un salariu ca spor pentru condiții de muncă vătămătoare. Ce e drept, poate fi toxic la AvP.

La propunerea ALDE, partidul condus de Popescu Tăriceanu, avocat al poporului este fostul europarlamentar Renate Weber. Potrivit „listei indemnizațiilor pentru funcțiile de demnitate pubică”, publicată la 30 septembrie 2020 (ultima), Renate Weber câștigă, lunar, o indemnizație de 21.840 de lei, adică 4.450 de euro.

Adjunctul său are venituri, lunare, de 3.400 de euro pe lună.

La instituția Avocatul Poporului se acordă sporuri generoase pentru boli închipuite.

Un consilier încasează, lunar, între 900 și 1.360 de lei „spor pentru condiții de muncă vătămătoare”. Un director încasează, spor pentru condiții de muncă vătămătoare – 2.500 de lei, șef serviciu – 1.600 de lei, șef birou – 1.570 lei, auditor – 1.470 lei, expert – 1.250 lei, referent între 550 și 720 de lei, iar un șofer – 600 lei.

Citeste mai multe pe newsweek.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentOmul de afaceri George Copos a fost confirmat cu coronavirus
Articolul următorInca un lider PSD este impotriva purtarii mastii si instiga la nerespectarea masurilor de sanatate publica