16.6 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăACTUALITATERenumit jurnalist si moderator de talk show in mainile DNA! A scris...

Renumit jurnalist si moderator de talk show in mainile DNA! A scris tot!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Liberalul Iulian Dumitrescu are interdicţie de exercitare a funcţiei după ancheta DNA

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, are interdicţie...

Vladimir Putin ar putea ataca Europa in 2024 sau 2025

O sursa de incredere de la una dintre agentiile...

Florin Citu pus sub urmarire penala!

Florin Citu a fost pus sub urmarire penala in...

Superman Citu ajunge la DNA! Procurorii investigheaza miliardele pe vaccinurile din pandemie

Fostul premier Florin Citu, anchetat de procurori pentru fapte...

Radu Moraru a ajuns luni dimineața la sediul Direcției Naționale Anticorupție. Realizatorul TV a declarat, la ieşirea de la DNA, că a depus o plângere penală la DNA, după ce mai multe instituţii au încercat să “lichideze financiar” şi să intimideze Naşul TV.

“Mai multe instituţii ale statului au încercat să ne lichideze financiar prin amenzile false pe care ni le-au dat de-a lungul timpului. Este vorba despre CNA, ANAF, Guvernul României, în perioada cât a fost Gabriel Oprea prim-ministru interimar, şi ONPCSB. Astăzi m-au chemat să fac câteva completări şi urmează să mai aduc o proba care lipseşte la dosar”, a declarat „Nașul”, potrivit Romania TV.


Citeste si:

Jurnalist CELEBRU gasit mort intr-un apartament din Bucuresti!

Replica unei JURNALISTE catre Patriarhul Daniel: Da-te DRACULUI jos din Mercedesul cu scaune incalzite si mangaie mamele care-si cauta copiii morti!


Jurnalistul a spus că procurorii au găsit patru amenzi false în cazul televiziunii Nașul TV și susține că a fost în dese rânduri intimidat de Gabriel Oprea, în perioada în care acesta din urmă a fost prim-ministru interimat.

„M-a sunat destul de nervos, să mă certe de ce colegii mei vorbesc despre izmene şi despre plagiat. Eu i-am spus că nu am cum să intervin şi dacă vrea să spună ceva, să dea un drept la replică colegilor mei”, a spus Radu Moraru.

În plus, realizatorul TV susține că Oficiul de Spalare a Banilor si Combatere a Terorismului a acționat împotriva mamei sale, numind-o „teroristă”.

„Când am aflat că e teroristă mama, m-am hotărât să fac o plângere penală. Azi nu am adus această hârtie, trebuie să o aduc, în care oficiul, după şase luni în care a numit-o pe mama teroristă, a venit să spună că nu era de competenţa lor. Am considerat că e o formă de terorizare a mea, a familiei mele. De ce să te iei de mama? Până la mama”, a declarat jurnalistul.

radu moraru

Ultimele stiri