22.8 C
București
sâmbătă, aprilie 13, 2024
AcasăACTUALITATEAflat in PUSCARIE, cel mai bogat roman a luat o decizie FOARTE...

Aflat in PUSCARIE, cel mai bogat roman a luat o decizie FOARTE GRAVA pentru mii de familii!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Lovitura pentru PSD! Baronul Arsene, condamnat la 6 ani si 8 luni de inchisoare cu executare, a fugit din tara

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a fost condamnat...

Chesnoiu la puscarie pentru ca l-a pus pe „omul lui Daea”

În 7 decembrie 2022 anchetatorii DNA Timișoara l-au deferit...

Grupul InterAgro anunţă disponibilizări la combinatul din Slobozia, la câteva zile după ce proprietarul său, miliardarul Ioan Niculae, a aflat că trebuie să mai stea în spatele gratiilor, instanţa respingând eliberarea sa condiţionată.

 După ce magnatul Ioan Niculae a aflat că va rămâne în continuare în spatele gratiilor şi nu va fi eliberat condiţionat din închisoare, grupul InterAgro a anunţat o nouă rundă de concedieri. Administratorii combinatului chimic din Slobozia, Chemgas, controlat de omul de afaceri Ioan Niculae, condamnat în dosarul „Mită la PSD“, au anunţat disponibilizarea colectivă a 450 din cei 542 de de angajaţi. Demersul a fost demarat deja şi este programat să se încheie în prima jumătate a lunii martie. Iniţial, programul trebuia să demareze în luna decembrie, urmând să fie pus în practică din luna ianuarie. Conducerea companiei a decis, însă, la acel moment, să amâne procesul pentru luna februarie.

Citeste si:

 „În prezent, în cadrul societăţii comerciale este angajat un număr de 542 de salariaţi, urmând a fi disponibilizat un număr de 450 de salariaţi. Perioada 23 ianuarie-23 februarie 2016 este perioada emiterii deciziilor de concediere. Menţionăm că de la data înmânării acestor decizii se va derula perioada de preaviz de 20 de zile lucrătoare, iar perioada încetării contractelor individuale de muncă va fi 10 martie-22 martie 2016“, se arată într-o adresă pe care Chemgas a înaintat-o Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Ialomiţa, spune adevarul.

Ultimele stiri