12.1 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăSocialREVELION 2014 in Parcul Titan din Capitala, organizat de Primaria Sectorului 3!...

REVELION 2014 in Parcul Titan din Capitala, organizat de Primaria Sectorului 3! Taxi, Vunk, Proconsul, printre invitati!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Primele semne ale instalarii dementei. Nu le neglija

Neurologii britanici au concluzionat ca activitati simple de rutina...

Cati romani au fost mutilati de petarde in noaptea de Revelion

Revelionul a venit cu accidentări pentru cei care au...

Anul acesta facem revelionul la ”plapumioara”. Guvernul interzice petrecerile de Anul Nou!

Premierul Ludovic Orban susține că petrecerile de Revelion sunt...

Primaria Sectorului 3 va organiza petrecerea de Revelion in Parcul Titan din Capitala, la care sunt invitati sa cante incepand cu ora 19.00, printre altii, Taxi, Vunk, Proconsul si Mihai Margineanu.

Primaria Sectorului 3 ii invita pe bucuresteni sa petreaca noaptea dintre ani in parcul Titan, anuntand ca a pregatit un spectacol cu mai multe recitaluri, jocuri de lumini si focuri de artificii, se arata intr-un comunicat.

Concertele artistilor invitati la Revelionul din parcul Titan vor incepe la ora 19.00 cu Ceata lui Vurtejanu si vor continua cu Annes, Taxi, Proconsul, Mihai Margineanu, ROA, Anda Adam, Bere Gratis, Puya si Hara. Ultimii care vor intretine atmosfera vor fi Antonia si Vunk, incepand cu ora 23.50 pana la 1.30.

„Revelionul 2014 in Sectorul 3 isi propune sa umple iarna de culoare si voie buna, deschizand bucurestenilor calea spre un An Nou vesel si luminos. Viitorul incepe la Revelionul din parcul Titan cu o petrecere grandioasa! Cei mai in voga artisti ai momentului vor sustine recitaluri antrenante, dansatori iscusiti vor dinamiza scena cu uimitoare coregrafii, in timp ce impresionante jocuri de lumini, efecte tehnice si scenotehnice vor transforma noaptea intr-o experienta unica. Revelionul va culmina la miezul noptii cu un foc de artificii, care va da si mai multa culoare si maretie evenimentului”, se arata in comunicat.

Accesul publicului este gratuit si se va face din strada Liviu Rebreanu, platforma rotunda de la intrare.

Sursa: mediafax.ro

Ultimele stiri