Stirea zilei

Revine VREMEA URATA! Avertizare COD GALBEN de ploi si vant puternic!

Vremea urata revine cu ploi si vant puternic dupa ce a fost emisa o avertizare COD GALBEN valabila de miercuri de la ora 20.00 pana joi la ora 23.00.

Avertizarea a fost emisa pentru judetele Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita, Arges, Valcea, Gorj, Dolj, Mehedinti, Hunedoara si Caras-Severin.

In intervalul mentionat vremea va deveni instabila in cea mai mare parte a tarii si vor fi averse, descarcari electrice si izolat grindina. Cantitatile de apa vor depasi 25…30 l/mp in Oltenia, jumatatea estica a Banatului, nordul Munteniei si sudul Moldovei, iar in judetele Mehedinti, Gorj, Dolj si Caras-Severin se vor depasi izolat 50 l/mp.

Vantul va avea intensificari in regiunile sudice cu viteze ce vor depasi la rafala 50…60 km/h si temporar in restul teritoriului, in principal in timpul averselor.

In judetele din jumatatea sudica a Munteniei, precum si in judetul Olt vor fi manifestari de instabilitate atmosferica si se vor acumula cantitati de apa cuprinse in general intre 15 – 20 l/mp.

JOI

Vremea va fi instabila. Mai ales ziua si in prima parte a noptii, in cea mai mare parte a tarii, temporar innorarile vor fi accentuate si se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice si vor fi conditii de grindina, cu precadere in sud-vestul si sudul teritoriului, precum si in zona de munte, unde cantitatile de apa vor depasi local 15 l/mp si izolat 25…30 l/mp in Oltenia, nordul Munteniei si in jumatatea estica a Banatului. Vantul va avea intensificari in regiunile sudice cu viteze ce vor depasi la rafala 50…60 km/h si temporar in restul teritoriului, in principal in timpul averselor. Temperaturile maxime, in scadere fata de ziua anterioara, se vor incadra intre 15 grade pe litoral si 24 de grade in nord-vest, iar cele minime vor fi cuprinse intre 6 si 13 grade.

LA BUCURESTI

Vremea va fi in general instabila. Temporar innorarile vor fi accentuate si, mai ales ziua, se vor semnala averse, descarcari electrice, iar vantul va avea intensificari. Temperatura maxima, in scadere fata de ziua anterioara, va fi de 18…19 grade, iar cea minima de 10…11 grade.

VINERI

Indeosebi ziua, vremea se va mentine in general instabila in sudul si sud-estul tarii, precum si in zona de munte, unde temporar innorarile vor fi accentuate si local se vor semnala averse si descarcari electrice. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate. In restul teritoriului cerul va fi variabil, cu unele innorari indeosebi in prima parte a intervalului si pe arii mai restranse vor fi ploi slabe, de scurta durata. Vantul va avea intensificari in majoritatea regiunilor, dar cu precadere la munte, in Dobrogea, estul Munteniei si in sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 14 grade in Modova si pe litoral si 23 de grade in nord-vest, iar cele minime vor fi cuprinse intre 4 si 13 grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei pana la 2 grade.

Loading...

Revine VREMEA URATA! Avertizare COD GALBEN de ploi si vant puternic!1

Revine VREMEA URATA! Avertizare COD GALBEN de ploi si vant puternic!2

Sursa: mediafax.ro

Loading...

Ultimele stiri

Spre TOP