Acasă ACTUALITATE Revolutie CLARA in PSD! Primarul Iasiului: Dragnea pus in pericol PSD. Iordache...

Revolutie CLARA in PSD! Primarul Iasiului: Dragnea pus in pericol PSD. Iordache a primit OUG 13 in plic de la Dragnea!

41

Vicepresedintele PSD Mihai Chirica, primar al Iasiului, a lansat noi atacuri la adresa lui Liviu Dragnea, intr-un interviu pe care l-a acordat postului Digi24. El a declarat ca fostul ministru al Justiei, Florin Iordache, a primit OUG 14 „in plic” de la Liviu Dragnea.

Chirica l-a acuzat pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, ca i-a livrat „in plic” lui Florin Iordache ordonanta de modificare a codurilor penale. Dragnea a negat insistent ca ar fi avut cunostinta de continutul acestei ordonante care a scos sute de mii de romani in strada. Mai mult, Chirica a confrimat ca PSD a organizat contramanifestatia de la palatul Cotroceni.

Chirica a mai spus apoi ca Liviu Dragnea a pus PSD „in pericol”.

Principalele declaratii:

– Sincer, nu sunt multumit de felul in care Liviu Dragnea conduce PSD. Daca as fi fost multumit nu as fi zis lucrurile astea. A fost un bun lider de partid, a adus PSD cel mai bun scor din ultimii ani, dar e nevoie de o schimbared e atitudine, politica conducerii cu pumnul de fier nu mai este adecvata in aceasat etapa a democratiei.

– De la noi exista in continuare un cec in alb privind continuarea relatiei la varf. Dar conteaza foarte mult urmatorul pas

– A venit un val de nemulturmire aproape din toate organizatiile din Moldova, coborand usor in jos, ca sa nu mai zic de Ardeal, asupra structurii Guvernului, felului in carea fost anuntat. Este mai importanta calitatea omul, mai putin priginea lui. Daca deciziile lui sunt echilibrate…

– Conform prognozelor sociologice pe care le-am facut, da, Liviu Dragnea a pus PSD in pericol.

– La proteste au iesit membri ai PSD. M-au sunat si m-au invitat.

– Este cazul unui congres extraordinar, in momentul in care se linistesc apele. Mi-e greu sa spun can va putea fi organizat, poate in vara.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos