Acasă Iasi Rezultate surprinzatoare! Care este cel mai POLUAT oras din Romania!

Rezultate surprinzatoare! Care este cel mai POLUAT oras din Romania!

2235

Un nou clasament al autoritatilor indica un oras surpriza drept cel mai poluat din tara noastra.

Iaşiul a fost desemnat oficial, recent, drept cel mai poluat oraş din ţară. Explicaţiile au fost variate: lipsa arborilor, numărul mare de maşini, şantierele numeroase…

În aceste imagini se vede clar cât de poluat este Iaşiul. Fotografiile au fost publicate de Ziarul de Iaşi, fiind însoţite de mesajul primit de la un cititor: „Aer curat, nu? Se vor capitală europeană cu mizeria asta”.


Citeste si:

Conditii INUMANE! Angajatele unei firme din Iasi poarta scutece la lucru, sa nu mearga la baie!

FOTO – Fostul primar la Iasiului, Gheorghe Nichita, SE REFACE intr-un hotel de lux din Monaco!


Datele Agenţiei pentru Protecţia Mediului Iaşi (APM) confirmă declaraţiile ministrului, în contextul în care, în perioada 2007 – 2014, au fost înregistrate anual depăşiri ale limitei normale a poluării. „Gazele de eşapament, traficul intens, coşurile industriale, şantierele de construcţii, încălzirea rezidenţială – toate, laolaltă, se transformă în surse de poluare a aerului. Iar dintre toţi poluanţii atmosferici, pulberile în suspensie şi ozonul de la nivelul solului sunt cei care afectează cel mai grav sănătatea umană“, a spus ministrul Mediului.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentAceasta femeie a scapat complet de CANCER in opt luni! Vezi ce a baut in fiecare zi!
Articolul următorI-a lasat pe toti CU GURA CASCATA! Dan Negru a DEZVALUIT ce salariul are el, Andreea Esca, Mihaela Radulescu si Pavel Bartos!