Acasă Stirea zilei Richard Clayderman concerteaza in Romania

Richard Clayderman concerteaza in Romania

4220xtylnrichardRichard Clayderman concerteaza in Romania alaturi de Camerata Regala, pe 21 martie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Supranumit „Prince of Romance”, artistul a pregatit pentru fanii din Romania melodii de succes precum „Ballade pour Adeline”, anunta organizatorii evenimentului.

Richard Clayderman este unul dintre cei mai de succes artisti ai Frantei, iar discurile sale se vand in peste 70 de milioane de copii in mai mult de 57 de tari. Salile in care concerteaza sunt neincapatoare, iar numarul prestatiilor sale depaseste 200 de evenimente pe an.

Succesul lui Clayderman este atestat si de numarul mare de trofee pe care le detine: peste 267 de discuri de aur si nu mai putin de 70 de discuri de platina.

In deschiderea concertului din Romania vor canta cei de la Hypnotique, singura trupa de electric violin din Europa. Acestia abordeaza atat genul clasic, cat si elemente din muzica pop, folclorica sau ambientala. Formatia a debutat pe scena Festivalului George Enescu si are in palmares numeroase premii, precum si concerte sustinute in Marea Britanie, la Ambasada Romaniei de la Londra sau la Universitatea din Canterbury.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentSalariul a scazut in ianuarie cu 8,8%! Vezi domeniul in care se castiga cei mai multi bani in Romania
Articolul următorVisul european al Stelei