Robert Turcescu: Ponta a vrut sa puna un tigan DECLARAT consul in Germania!

Robert Turcescu a dezvăluit pe blogul personal ca Mădălin Voicu ar fi trebuit să ajungă consulul României în Germania, dar plecarea sa a fost refuzată pe ultima sută de metri. Motivul: trecutul deputatului PSD.

”Eu stiu un tigan, Medeline, care n-a primit certificat ORNISS si aviz de securitate si d’aia n-a mai plecat consul, praleo! Si zic gurile rele ca era si las, si tradator.

Nu, n-au fost nemtii. “Ai nostri” i-au zis pas lui Medelin. Cind au vazut ce e in spatele biografiei oficiale au inteles ca riscurile sint prea mari pentru a fi asumate. Pina si Ponta, care a cerut explicatii, s-a convins. De-aia, nici la TVR n-o sa ajunga. Ramine cu festivalul de la Mamaia si cu Capatos.

”’Surse: zice-se că prin HG s-a anulat numirea lui Mădălin la Bonn. L-a numit Oprea şi l-a deznumit Ponta. Dacă se confirmă, e tare! Hai, Medeline, e cazul să calci în interesul naţional. Adică să intri în UNPR, la ce te-ai gândit?”, a scris Turcescu pe contul său de socializare”, s scris Turcescu, conform stiripesurse.ro.