Acasă ACTUALITATE Romania a ajuns sa fie guvernata de DOI REPETENTI cu GRAVE probleme...

Romania a ajuns sa fie guvernata de DOI REPETENTI cu GRAVE probleme in justitie! Si noi visam sa ne fie bine…

70

Traim intr-o tara condusa de repetenti. Dezvaluirile lui profesorului universitar Mircea Opran, fostul sot al lui Zoe Ceausescu, cum ca Liviu Dragnea a fost repetent la facultate au scos la iveala si ca presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu s-a aflat in aceesi situatie, anunta aktual24.ro.

Tariceanu a ramas repetent in anul doi la Facultatea de Hidrotehnica, sectia Constructii hidrotehnice. Popescu Tariceanu I. Calin-Constantin Anton, numar matricol 2382, a fost invins, in anul doi de facultate, anul universitar 1971/1972, chiar de una dintre materiile de baza, „Hidraulica si mecanica fluidelor”. A ramas repetent, fiind notat la examen cu nota 4.

Faptul ca doi repetenti se afla la conducerea tarii a starnit ample reactii in mediul virtual.

Internautii remarca faptul ca in fruntea tarii se afla doi politicieni repetenti, ambii cu probleme penale. „Tariceanu a fost repetent. Si Dragnea a fost repetent. Doua partide ( ALDE si PSD) si un Parlament ( Parlamentul Romaniei) dupa chipul si asemanarea sefilor repetenti”, puncteaza un utilizator de Facebook. Iata cateva dintre cele mai vehemente reactii din mediul virtual:

„PAI………..NU SUNTEM O TARA CONDUSA DE PENALI, INCOMPETENTI, HOTI, REPETENTI, INCULTI…………, NUMAI DE OAMENI COMPETENTI, NU !!!!!!!!!!!” – noteaza Vlad Constantin.

„Fiti mandri, fratilor! Fiti mandri si, in momentele de mandrie maxima, amintiti-va si de Tariceanu, celalalt repetent repetent minune al politicii romanesti: Un repetent cu 4 la matematica, romana si fizica nu are timp sa stea la cozi. Lucreaza pentru noi. Hai ca nu au trecut degeaba 27 de ani de meritocratie romaneasca: daca inainte de 89 ne conducea un repetent, acum ne conduc doi! Progres, tata!” – scrie la randul sau Craioveanu Mihaela Nicoleta.

„Ce interesanta o mai fi fisa postului la noi, daca nu esti puscarias macar sa fii repetent, da ambele deja .. te recomanda la sefia parlamentului!” – Pavel Marcel

„Taranoiul penal a fost si repetent. Ce am mai putea afla despre un astfel de personaj ? Cred ca inca multe alte lucruri dubioase” – se intreaba Marius Tutanu.

„Ei da, repetent, repetent, dar bun samaritean! Vrednic este! Aceasta este Romania lor, a cinismului, a incuscririlor cu iz penal si a dispretului pentru cetateanul corect, onest, care munceste la mult hulitele multinationale sau in alte domenii, ca sa plateasca taxele din care se infrupta rechinulDragnea si reptilienii din gasca” – Bogdan Mihalcea

Articolul precedentLectie de smerenie la Vaslui: Episcopul Husilor primit de tarani cu covoare intinse pe pamant, sa nu se murdareasca pe pantofi! A coborat dintr-un bolid de lux!
Articolul următorCifre SOCANTE despre exodul romanilor: În 2016 s-au nascut mai multi copii romani in strainatate decat in tara!