Acasă Divertisment Romania, campioana europenea la Angry Birds

Romania, campioana europenea la Angry Birds

desenele-animate-angry-birds-se-lanseaza-in-toamna-1_size1Romania e campioana europeana la Angry Birds. Componentii echipei noastre, Robert Kallos, Nicola Tudor si Ionut Dascalescu, au obținut cele mai mari scoruri la competia care a avut loc la Londra, reusind sa intreaca participanti din alte 18 tari europene. Romanii vor pleca acasa cu premii in valoare de 1000 de euro.

Cei trei au fost selectati in cadrul competitiei „Samsung SMART TV te invita la distractie cu Angry Birds”, care a a avut loc in mai multe orase din Romania: Bucuresti, Constanta, Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara. Echipa Romaniei a fost aleasa in cadrul finalei nationale, care a avut loc pe 1 decembrie la Bucuresti.

Competitia de la Londra a inclus o proba de „treasure hunt” prin oras, precum si probe ascunse din cadrul jocului Angry Birds. Jucatorii cu cele mai mari scoruri s-au putut intrece pe scena, in fata a 250 de fani, cu vedete precum campionul Olimpic Louis Smith, artista Alexis Jordan, sau actorii Jessica Wright si Sam Faiers din serialul britanic „The Only Way is Essex”.

„Angry Birds” jucat pe televizoarele Samsung SMART TV este primul joc controlat integral prin gesturile mainii, de la navigarea prin meniu, la tintire si activarea prastiei, contribuind la o experienta de joc mai captivanta decat oricand.

Angry Birds, dezvoltat de Rovio Entertainment, este primul joc pentru SMART TV care functionează cu tehnologia Motion Control.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentTelefonul mobil- detectiv.Cosmote are o aplicatie care permite utilizatorilor sa vada unde se afla interlocutorii
Articolul următorBilete la pret redus pentru concertul Andrea Bocelli