Acasă ACTUALITATE Romania devine TINTA pe harta BOMBELOR ATOMICE! NATO aduce 15 focoase nucleare...

Romania devine TINTA pe harta BOMBELOR ATOMICE! NATO aduce 15 focoase nucleare in rata noastra!

225

In varful sistemului national de aparare a tarii s-a vorbit pentru prima oara despre viabilitatea unui proiect privind relocarea de focoase nucleare in tara noastra.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

Surse din cadrul „celulelor de criza” care gestioneaza relatiile externe ale Romaniei vorbesc chiar de stabilirea unui numar concret, de 15 focoase nucleare care vor fi adapostite in baze militare americane din sudul tarii, conform national.ro.

Şi asta nu e tot. Se pare că şefii NATO vor să infiinteze in Romania un Centru de constraspionaj militar. Acesta ar ar avea legatura tocmai cu pregatirea terenului pentru a se stabili securitatea necesara unui proiect de o asemenea importanta.

Presedintelui Iohannis i s-a explicat, fie si in linii mari, de ce este necesar acest centru de constraspionaj. Demararea unui proiect care prevede aducerea unui numar de 15 focoase nucleare in Romania, statul est-european ramas cel mai loial Washington-ului, chiar daca va fi transpus in cele din urma in practica va arata lumii intregi ca SUA nu renunta la statutul de „jandarm mondial”.

În loc ca focoasele sa ajunga in Tarile Baltice, asa cum se pare ca prevedea planul initial, instalarea lor in Romania ar fi ceva mai usor de digerat de catre Vladimir Putin, mai spune sursa citată.

Articolul precedentAsta inseamna sa fii MAFIOT! PSD-istii au respins in Parlament constructia a 500 de crese, PROPRIA LOR PROMISIUNE ELECTORALA!
Articolul următorIarna s-a intors la mijloc de aprilie! Temperaturi sub limita inghetului si cod portocaliu de NINSOARE ABUNDENTA!