Acasă Monden Rona Hartener s-a suparat pe Simona Gherghe

Rona Hartener s-a suparat pe Simona Gherghe

38

Acces-Direct-_-Rona-HartnerRealizatoarea emisiunii „Acces Direct”, Simona Gherghe, a inceput sa isi supere tot mai multi invitati. De aceasta data, este vorba despre actrita si cantareata Rona Hartner.

Invitata in cadrul emisiunii „Acces Direct” pentru a vorbi despre concursul „Te cunosc de undeva” si despre planurile sale de viitor, Rona Hartner s-a enervat la culme, dupa ce echipa emisiunii a difuzat un material cu un episod din 1990, in care parlamentarul Corneliu Vadim Tudor a acuzat-o pe actrita ca ar fi avut o relatie cu Emil Constantinescu.

Rona Hartner a parasit imediat emisiunea, iar la cateva ore a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care a explicat gestul sau si i-a transmis un mesaj dur realizatoarei TV Simona Gherghe.

„Motivul adevarat este ca in acel extras de emisiune eu am avut replici care au fost taiate. Iar montajul pe care l-a prezentat ea era trunchiat! Ce vroia? Sa stau sa ascult inca odata cum ma injura?! […] Si daca este atat de tare, sa tina singura si restul emisiunii, ca nu are nevoie de artisti pe la ea! Se poate vorbi si despre altceva! Barfe vor exista intotdeauna!”

Simona Gherghe a supus-o si pe Ozana Barabancea unui astfel de episod, care s-a enervat dupa ce prezentatoarea a incercat sa abordeze un cu totul alt subiect decat se discutase initial.

Articolul precedentLance Armstrong a fost declarat oficial cel mai mare escroc din toate timpurile, in sport!
Articolul următorActrite de la Hollywood cu care barbatii nu ar face sex

1 COMENTARIU