Rudele victimelor TRAGEDIEI din Colectiv UMILITE chiar de autoritati! Vezi ce au patit!

15

Duminica seara, parintii lui Valentin, barmanul mort in Colectiv, au sosit in Bucuresti pentru a-i ridica trupul neinsufletit. Oamenii au mers la INML, unde au avut parte de o umilinta in adevaratul sens al cuvantului. Initial, li s-a spus ca sicriele vor fi gratuite si ca Guvernul va suporta toate cheltuielile de inmormantare.

Fals! Parintii lui Valentin s-au vazut nevoiti sa scoata din buzunar 1.700 de lei, bani pe care nu ii aveau si pe care i-au imprumutat de la o cunostinta, scrie onlinereport.ro.
Asta nu e tot! Cei doi s-au vazut nevoiti sa ofere si o „atentie” angajatilor de la INML care au spalat trupul fiului lor.


Citeste si:

Listele complete cu toti cei care si-au pierdut viata in incendiul de la Colectiv! Pana acum…


Cosmarul, umilinta si bataia de joc aveau sa continue si luni dimineata. Intorsi in satul Bilcesti–Selari, parintii barmanului s-au lovit de refuzul categoric al preotului de a-l ingropa e pe Valentin, se arata intr-o postare care a ajuns virală pe Internet.
Motivul? Domnul si doamna Fieraru nu aveau banii necesari pentru slujba de inmormantare. Din fericire, in ajutorul lor a sarit patronul tatalui lui Valentin, care a platit pentru cele necesare. Mai mult, acesta a trimis cativa barbati, care au sapat groapa, pentru ca familia sa nu fie nevoita sa plateasca si pentru asta.