Acasă Bucuresti Rudele victimelor TRAGEDIEI din Colectiv UMILITE chiar de autoritati! Vezi ce au...

Rudele victimelor TRAGEDIEI din Colectiv UMILITE chiar de autoritati! Vezi ce au patit!

18

Duminica seara, parintii lui Valentin, barmanul mort in Colectiv, au sosit in Bucuresti pentru a-i ridica trupul neinsufletit. Oamenii au mers la INML, unde au avut parte de o umilinta in adevaratul sens al cuvantului. Initial, li s-a spus ca sicriele vor fi gratuite si ca Guvernul va suporta toate cheltuielile de inmormantare.

Fals! Parintii lui Valentin s-au vazut nevoiti sa scoata din buzunar 1.700 de lei, bani pe care nu ii aveau si pe care i-au imprumutat de la o cunostinta, scrie onlinereport.ro.
Asta nu e tot! Cei doi s-au vazut nevoiti sa ofere si o „atentie” angajatilor de la INML care au spalat trupul fiului lor.


Citeste si:

Listele complete cu toti cei care si-au pierdut viata in incendiul de la Colectiv! Pana acum…


Cosmarul, umilinta si bataia de joc aveau sa continue si luni dimineata. Intorsi in satul Bilcesti–Selari, parintii barmanului s-au lovit de refuzul categoric al preotului de a-l ingropa e pe Valentin, se arata intr-o postare care a ajuns virală pe Internet.
Motivul? Domnul si doamna Fieraru nu aveau banii necesari pentru slujba de inmormantare. Din fericire, in ajutorul lor a sarit patronul tatalui lui Valentin, care a platit pentru cele necesare. Mai mult, acesta a trimis cativa barbati, care au sapat groapa, pentru ca familia sa nu fie nevoita sa plateasca si pentru asta.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos