Acasă ACTUALITATE Rusia ne ia pe toti de prosti! Lavrov: „Nu plănuim să atacăm...

Rusia ne ia pe toti de prosti! Lavrov: „Nu plănuim să atacăm alte țări, noi nu am atacat nici Ucraina!”

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a reclamat joi, după negocierile din Ankara, faptul că țările europene trimit ajutor militar Ucrainei, spunând că atitudinea și comportamentul acestora sunt „ extrem de periculoase”.

El a precizat că cei care trimit arme în Ucraina trebuie să fie conştienţi că răspund pentru acţiunile lor, ca şi cei care trimit merecenari în Ucraina.

„Vedem cât de periculos acționează europenii care furnizează armament letal Ucrainei, încălcând principiile lor. (…) Toți cei care trimit arme în Ucraine sunt responsabili pentru ce se întâmplă în Ucraina, inclusiv cei care trimit mercenari”, a spus Lavrov.

„Nu plănuim să atacăm alte țări, noi nu am atacat nici Ucraina. Am explicat de nenumărate ori. Situația a degenerat în Ucraina, unde era o amenințare directă pentru Federația Rusă, în ciuda a numeroși ani de discuții, propuneri și negocieri. Nu am fost niciodată ascultați, iar președintele Vladimir Putin a vorbit despre asta de foarte multe ori. Faptul că am vrut să eliberăm aceste teritorii ne arată faptul că erau atacuri plănuite asupra oamenilor, chiar în această lună. Sunt foarte multe acțiuni flagrante ale părții ucrainene”, a mai spus Lavrov.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentToata Romania s-a isterizat degeaba: Pretul petrolului a scazut masiv in ultimele zile!
Articolul următorSe intoarce roata: Speriate de controale, benzinariile isi cer scuze romanilor ca au profitat de ei!