Acasă Stirea zilei Rusia ramane fara Campionatul Mondial de fotbal din 2018! Anglia ii poate...

Rusia ramane fara Campionatul Mondial de fotbal din 2018! Anglia ii poate lua locul!

Tot mai multi oficiali sustin ideea ca Rusia sa nu mai organizeze Campionatul Mondial de fotbal din anul 2018, un fost presedinte al FIFA anuntand ca Anglia ar putea sa-i ia locul.

Lennart Johansson, fost presedinte al UEFA intre 1990 si 2007, a discutat pe marginea scandalului de coruptie de la FIFA, suedezul fiind de parere ca Rusia si Qatar ar trebui inlocuite daca au castigat dreptul de a organiza turneul final prin frauda. „Anglia ar trebui sa organizeze Mondialul din 2008”, este de parere Johansson.

„Ma astept ca FIFA sa ia in considerare regandirea gazdelor din 2018 si 2022, daca ele au fost alese prin frauda. Anglia nu a mai organizat un Campionat Mondial din 1966, desi este considerata <mama fotbalului>. Sunt de parere ca merita mai multa atentie. Ar putea sa gazduiasca competitia din 2018”, a precizat Lennart Johansson, citat de The Guardian.

Despre scandalul de la FIFA

„Nu sunt surprins de ceea ce se intampla. Cred ca este regretabil, mai ales ca se intampla in sanul celui mai iubit sport din lume. Este nevoie de o schimbare la varf, chiar cred acest lucru”, a completat Johansson.

Nascut pe 5 noiembrie 1929, Lennart Johansson a fost presedintele UEFA in perioada 1990-2007, fiind inlocuit in functie de Michel Platini.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentTextul in limba romana pe care 95% dintre absolventii de liceu nu reusesc sa-l citeasca!
Articolul următorCe s-a intamplat cu ”Nu ne vindem tara!”? O companie canadiana incepe exploatarea AURULUI din Apuseni!