24 C
București
marți, iulie 9, 2024
AcasăACTUALITATES-a aflat ce va face Ciuca dupa plecarea din Guvern. Ionuț Stroe:...

S-a aflat ce va face Ciuca dupa plecarea din Guvern. Ionuț Stroe: Este opţiunea normală să meargă preşedinte al Senatului

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Liberalul Iulian Dumitrescu are interdicţie de exercitare a funcţiei după ancheta DNA

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, are interdicţie...

Primarul liberal Catalin Chereches a fost arestat in Germania.

Primarul liberal din Baia Mare, Catalin Chereches, a fost...

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe,a declarat luni că, din punctul lui de vedere, este opţiunea normală din partea premierului Nicolae Ciucă să meargă preşedinte al Senatului. Stroe crede că pentru un fost premier este un loc unde cu siguranţă poate să îşi continue proiectele la care a lucrat.

”Mâine vom avea o şedinţă a stucturii de conducere centrală a partidului. Din punctul meu de vedere cred că este opţiunea normală din partea premierului să meargă preşedinte al Senatului”, a afirmat Ionuţ Stroe la Prima News.

Întrebat dacă se izolează Nicolae Ciucă la Senat, Ionuţ Stroe a precizat că este camera superioară a Parlamentului României şi este a doua poziţie în stat ca şi pondere.

”Este din punctul meu de vedere, pentru un fost premier, un loc unde cu siguranţă poate să îşi continue proiectele la care a lucrat, zona legislativă, care îi poate asigura domnului Ciucă foarte mare pondere în zona politică şi instituţională. Este unul din oamenii cu care am lucrat foarte bine, un om echilibrat, cumpătat, care îţi asigură cel puţin în această structură diversă politic, Parlamentul României, factorul de care ai nevoie, echilibru, stabilitate”, a mai spus liberalul, arătând că acestea sunt argumente pentru care este potrivit la şefia Senatului.

Ultimele stiri