S-a imbogatit in doar cateva ore, postand o STIRE FALSA pe Twitter!

In cursul zilei de ieri actiunile Twitter au crescut puternic, după care au revenit aproape de prețul normal, in urma unei stiri false care s-a dovedit a fi doar o dezinformare.  

Un articol fals publicat pe un site-fantomă care părea să fie pagina web a agenţiei de ştiri financiare Bloomberg a avut un impact imediat asupra prețului la bursă al acțiunilor Twitter.

Valoarea acţiunilor Twitter a crescut pentru scurt timp cu 8,1%, după ce în raportul fals se vorbea de o preluare în valoare de mai multe zeci de miliarde de dolari, potrivit Reuters.


Citeste si:

Cum sa vezi fotografiile de pe Facebook, chiar dacă sunt ascunse!

VIDEO – Crestinii din toata lumea ISI STERG CONTURILE de Facebook si se muta pe o noua retea, fara pornografie sau injuraturi!


Articolul, apărut marți pe un site cu numele bloomberg.market, nu bloomberg.com cum este adresa oficială a Bloomberg, susţinea că Twitter discută cu bancheri, după ce a primit o ofertă de preluare, în valoare de 31 miliarde dolari.

Site-ul pe care a apărut raportul fals a fost înregistrat vineri, în Panama, dar datele proprietarului acestuia nu sunt înregistrate.  Nu se știe astfel cine a avut interes să miște bursa și dacă a profitat de pe urma acestei speculații, cumpărând și apoi vânzând acțiuni Twitter.