Acasă Divertisment Scadere MASIVA a incasarilor din publicitate la Antena 3 si Romania TV!...

Scadere MASIVA a incasarilor din publicitate la Antena 3 si Romania TV! Companie mare: Nu am dat niciodata niciun leu aici si nu o sa dam vreodata!

492

După ce s-au confruntat cu scăderi masive de încasări din publicitate din cauza retragerii reclamelor, Antena 3 și România TV se pare că-și recapătă vechii clienți. Chiar dacă aceste posturi nu și-au cerut nici până astăzi scuze față de modul grotesc cum au prezentat protestele anti-PSD din România, informeaza romani-buni.info.

Pe Facebook, Toni Delaco a scris: „E martie, se intorc pasarile calatoare. Am vazut acum ca televiziunile alea, de unde s-au retras o gramada de branduri in perioada protestelor, isi recapata clientii.

Chiar si unul din competitorii nostri a aparut pe ambele canale, acum ca strada nu mai este atenta. Vreau sa va spun atat: nu am dat niciodata niciun leu nici Antenelor si nici Romaniei Tv. Si nici nu o sa dau.

Nu sunt decent doar 1 luna, sunt decent de 10 ani de cind m-am apucat sa imi fac reclama la televizor, ca baietii mari.

Va pup si va urez o zi superba. Eu tocmai mi-am dat seama, inca o data, ca o afacere cu bun simt merge mai bine decat una care nu se gandeste decat la profit”.

Potrivit datelor consultate de HotNews.ro, saptamana trecuta Antena 3 a livrat 771 de puncte de audienta pe acelasi target comercial. Numarul este mai mare decat in prima saptamana din martie (715), dar reprezinta o scadere masiva fata de prima saptamana din februarie, cand publicitarii au inceput sa-si retraga masiv reclamele de la acest post.

Atunci, Antena 3 livra putin peste 1.400 de puncte de audienta pe target comercial, fata de 2.340 in ultima saptamana din ianuarie si circa 2.000 de puncte de audienta in prima saptamana din an.

Scaderea la Romania TV este pronuntata, dar mai mica decat la Antena 3, potrivit datelor consultate de HotNews.ro.
Astfel, pe targetul mentionat, in a doua saptamana din martie postul a livrat 1.482 de puncte de audienta, aproape de doua ori mai mult comparativ cu Antena 3. Se face simtita o crestere fata de prima saptamana din martie (1.100) si chiar fata de ultima saptamana din februarie (1.360).

Dar cifrele sunt mult mai mici comparativ cu prima saptamana din ianuarie (circa 3.500 puncte de audienta), ultima saptamana din ianuarie (putin peste 3.000) si fata de prima saptamana din februarie, cand au inceput sa se retraga marii publicitari (putin peste 2.100 puncte de audienta).

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos