Acasă Divertisment Criza de nervi la Antena 3, matura pe jos cu ”lasul de...

Criza de nervi la Antena 3, matura pe jos cu ”lasul de Dragnea”: E noaptea mintii, domnul Dragnea pupa stiuca!

9337

Realizatoarea Antena 3 Dana Grecu l-a atacat din nou pe Liviu Dragnea, marti, spunand ca acesta nu indrazneste sa aiba nicio reactie in cazul dezvaluirilor lui Dan Andronic privind noaptea alegerilor din 2009. „Domnul Dragnea pupa stiuca”, a atacat Dana Grecu.

Grecu a sustinut ca Traian Basescu a recunoscut ca alegerile prezidentiale din 2009 au fost fraudate atunci cand a cerut arestarea Laurei Codruta Kovesi si l-a acuzat pe liderul PSD, Liviu Dragnea, ca nu are nicio reactie.

„Nimeni de la PSD nu are reactii, asta este noaptea mintii. Domnul Dragnea pupa stiuca. Vom pune pe jumatate de ecran un acvariu cu pesti linistitori pentru Dragnea. Dormiti linistiti”, a spus Dana Grecu in fata purtatorului de cuvant al PSD, Adrian Dobre.

Oficialul PSD a replicat, cu jumatate de gura, ca declaratiile pe baza carora Grecu il acuza pe Dragnea cunt „afirmatiile unui jurnalist”.

Patronul EVZ, Dan Andronic, a relatat ca si-a petrecut noaptea alegerilor prezidentiale din 2009 alaturi de Florian Coldea, Laura Codruta Kovesi, George Maior si Gabriel Oprea. El spune ca acestia primeau informatii si dezbateau modul in care se voteaza.

Fostul presedintele Traian Basescu a reactionat  dur la dezvaluirile facute de Dan Andronic si a cerut  arestarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, a fostului sef operativ al SRI, Florian Coldea, si a fostului director SRI, George Maior.

„Pai eu zic sa-i arestam. Daca au falsificat alegeri, trebuie o ancheta a Parchetului General”, a afirmat Traian Basescu la B1 TV.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos