Acasă ACTUALITATE SCANDAL MONSTRU in familia Becali: Gigi si Giovani se bat pe bani!

SCANDAL MONSTRU in familia Becali: Gigi si Giovani se bat pe bani!

32

Nici nu a iesit bine din inchisoare ca Gigi Becali s-a trezit cu o groza de probleme. Cele mai noi sunt legate de varul sau, Giovani Becali.

Dupa cum era de asteptat, totul a plecat de la bani. Cum pe perioada detentiei afacerile lui au cam stagnat, iesit din puscarie, Gigi s-a pus pe colecatarea datoriilor. Din pacate pentru el, nu toti au fost incantati sa ii returneze banii.

Un astfel de exemplu este varul Giovani. „Da-mi banii inapoi!„, i-a spus Gigi. Raspunsul fostului impresar – un „NU” ferm si categoric, ceea ce a declansat o serie de injuraturi si chiar amenintari reciproce.

Urmarea?! Relatia dintre patronul Stelei si fostul impresar s-a rupt din nou, cei doi devenind, pentru a doua ora, din veri, dusmani.

Aceasta nu este prima astfel de cearta dintre verii Becali. In 2000, atunci cand Gigi a luat decizia sa-l angajeze ca manager al Stelei pe Victor Piturca, Giovani a vazut gestul varului sau ca pe un afront personal si a decis sa rupa relatiile el. A trebuit sa treaca 7 ani pentru ca cei doi sa se impace, cei doi ingropand securea razboiului la majoratul fiicei mijlocii a lui Giovani.

Sursa: cancan.ro

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos