SCANDAL MONSTRU intre FRF si Piturca! Se arunca vorbe grele inaintea meciului cu Ungaria

Mare scandal intre selectionerul Romaniei si seful FRF. Victor Piturca nu a ezitat sa ii raspunda lui Burleanu la o afirmatie facuta de acesta care l-a enervat rau pe selectioner.

„I-am spus si lui ca ceea ce a spus este o prostie si o rautate. N-am nevoie sa fiu iubit, nu e vorba de iubire. Poate ca pe el l-a deranjat ca am spus ceva de vechea conducerea a Federatiei si ca nu sunt sustinut. Ii mai trebuie cativa ani pentru a capata experienta, dar nu vreau polemici inaintea unui meci atat de important cum este cel cu Ungaria”, a declarat Victor Piturca.

Mai mult, selectionerul i-a transmis presedintelui FRF ca intentia de a pleca ramane de actualitate.

”V-am spus ca dupa meciul cu Grecia am discutat, dar acum n-am mai discutat cu nimeni. Niciodata insa nu va fi inchis acest subiect. Poate sa apara o oferta fantastica si sa plec in alta parte.
Am discutat despre acest aspect cu presedintele Federatiei. Trebuia sa ne intalnim saptamana trecuta, dar, probabil, a uitat. Nu are prea multa importanta. Dansul m-a abordat. Relatia dintre noi este la fel. Fiecare isi vede de treaba lui. Eu ma ocup de pregatirea echipei nationale, iar presedintele de treburile administrative”, a mai spus selectionerul.

Reactia lui Victor Piturca vine dupa ce presedintele FRF, Razvan Burleanu, a spus ca ”Victor Piturca nu a vrut sa plece. A vrut sa vada cat de iubit este, cum se comporta Federatia Romana de Fotbal”.

Sursa: PSNews