Acasă ACTUALITATE Scandalagii din saormerie, care instiga la nepurtarea mastii, pusi de PSD la...

Scandalagii din saormerie, care instiga la nepurtarea mastii, pusi de PSD la loc de cinste pe listele pentru parlamentare

128

Cei doi deputati PSD care au facut scandal intr-o saormerie din Bucuresti, refuzand sa poarte masca de protectie si avand comentarii rasiste la adresa casierului de origine turca, se afla pe pozitii eligibile pe lista PSD Vaslui. Lista a fost aprobata de Marcel Ciolacu.

Adrian Solomon si Irinel Stativa ocupa pozitiile a doua si a treia pe lista PSD Vaslui pentru Camera Deputatilor. La Senat, pe prima pozitie se afla sotia baronului Buzatu, Gabriela Cretu.

Iata lista aprobata miercuri de conducerea PSD:

Senat

Gabriela Cretu
Caragata Valeriu

Camera Deputatilor

Popica Eduard Andrei
Solomon Adrian
Stativa Irinel Ioan

Dupa ce imaginile cu Adrian Solomon facand scandal in saormerie au ajuns in spatiul public, Marcel Ciolacu a spus ca acesta nu o sa mai fie prezent pe listele de candidati.

„Este nescuzabil. Am avut o discutie cu colegii mei. Daca ma intrebati de o sanctiune in ceea ce ii priveste pe cei doi, cred ca e responsabilitatea organizatiilor din care fac parte. Am o opinie personala, azi i-am si sunat (pe cei de la restaurant – n.r.) si mi-am cerut scuze in numele meu si al colegilor mei. Mi se pare un lucru de bun simt”, a spus Ciolacu.

Acesta a fost intrebat daca si cei doi parlamentari si-au cerut scuze, iar Ciolacu a dat de inteles ca la finalul mandatului de parlamentari, cei doi deputati, Adrian Solomon si Ioan Stativa, nu vor mai candida

„Nu, nu si-au cerut scuze. Presupun ca dupa ce vor termina acest mandat (Solomon si Stativa – n.r.) vor avea mai mult timp de reflexie (…) Presupun ca vor avea mai mult timp liber”, a mai spus Ciolacu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos