Acasă ACTUALITATE Scandalul ANULUI in lume! YouTube devine PE BANI, va trebui sa platesti...

Scandalul ANULUI in lume! YouTube devine PE BANI, va trebui sa platesti 9,99 dolari pe luna!

Platforma video online YouTube, filială a gigantului Google, a anunțat miercuri lansarea unei oferte de abonament permanent pentru vizualizarea de conținut fără publicitate, informează agenția France Presse, citată de Agerpres.

Oferta, numită Red YouTube, va fi lansată în SUA în 28 octombrie, la un preț de 9,99 dolari pe lună, a precizat grupul, conținutul rămânând accesibil în mod gratuit numai cu adaos de publicitate.

Gigantul video online, care susține că are peste un miliard de utilizatori în întreaga lume, a anunțat, de asemenea, lansarea unei noi aplicații, YouTube Music, care va oferi cataloage de videoclipuri ale artiștilor.


Citeste si:

VIDEO – Doar pune degetul AICI si DISTREAZA-TE! Cel mai tare videoclip din istoria youtube!

Inovatia ANULUI 2015! Youtube si Google Maps vor functiona si FARA INTERNET!


Aceasta aplicație va fi legată de magazinul online Google Play, a menționat compania.

„YouTube Red marchează o evoluție în dorința de a oferi fanilor mai multe opțiuni și conținutul pe care ei îl apreciază, precum și o utilizare mai plăcută”, a comentat Robert Kyncl, director operațional al YouTube.

Red YouTube permite abonaților și să salveze videoclipurile pe computerul personal sau pe suport mobil pentru a le vizualiza mai târziu, chiar și fără conexiune la internet, mai precizează AFP.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentVIDEO – Cum sa intri in ORICE calculator, fara sa-i stii parola!
Articolul următor36.000 de militari implicati! NATO mobilizeaza Armata Romana!