24 C
București
vineri, iulie 19, 2024
AcasăACTUALITATESCANDALUL ia amploare in PSD dupa declaratiile IRESPONSABILE ale deputatului Radulescu: Astept...

SCANDALUL ia amploare in PSD dupa declaratiile IRESPONSABILE ale deputatului Radulescu: Astept scuze PUBLICE!

in:

Stiri pe acelasi subiect

O tara blocata de proteste! Medicii nu vor mai elibera niciun document de la 1 februarie

După protestele transportatorilor, ale fermierilor și amenințările altor categorii...

Ciolacu despre Geoana presedinte: ”Nu cred in ciorbe reincalzite”

Intrebat daca Mircea Geoana, fost presedinte al PSD, ar...
Scandalul stârnit de deputatul Cătălin Rădulescu, cel care afirma într-un interviu că protestatarii ar trebui alungaţi cu tunurile de apă şi că este pregătit să iasă în stradă cu mitraliera AKM de la Revoluţie, se mută în interiorul PSD. Preşedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, aşteaptă din partea colegului său de partid de la Argeş să îşi ceară scuze.

„De 24 de ore aștept cel puțin niște scuze. Rolul unui parlamentar nu este nici să disperseze românii cu tunurile de apă, nici să păzească weltanschauungul cu AKMul în mână, nici să muncească pe 5.300 lei dacă este nemulțumit, în condițiile în care este parlamentar într-un partid de #stânga, într-o țară plină de pungi de sărăcie. De asemenea, libertatea presei este un drept care nu poate fi cumpărat, nici modificat prin intimidări. Vă asigur stimați cetățeni, că pariul generației mele din Parlament este în primul rând respectul față de români indiferent de opțiunilor lor politice”, scrie Nasra pe Facebook.

Într-un interviu, Cătălin Rădulescu a spus că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi se declară pregătit să o folosească din nou. Totodată el a criticat protestatarii din Piaţa Victoriei. Parlamentarul a declarat că a făcut şi o plângere penală după ce a primit nu mai puţin de 150 de ameninţări cu moartea pentru că a susţinut că protestatarii trebuie să fie alungaţi cu tunurile cu apă.

Liderul grupului parlamentar al PSD din Camera Deputaților, Marcel Ciolacu, a declarat astăzi pentru EVZ că în ședința deputaților social-democrați de lunea viitoare va fi discutat cazul deputatului PSD Cătălin Rădulescu.

Ultimele stiri