Scandalurile sexuale ale anului 2012

"Savages" New York Premiere - Inside ArrivalsAnul 2012 s-a remarcat prin multe scandaluri sexuale in care au fost implicate vedetele. Printre ele se afla Robert Pattinson, Kristen Stewart, John Travolta si Rihanna.

Kristen Stewart si Robert Pattinson

Cei doi actori au avut o relatie tumultuoasa, presarata cu impacari si despartiri, scrie Fox News. Ea l-a inselat cu regizorul Rupert Sanders, acesta fiind casatorit. In cele din urma, Robert Pattinson si-a iertat iubita pentru aceasta aventura si s-au impacat.

John Travolta

Marele actor nu poate scapa de zvonurile conform carora ar fi homosexual. Un pilot de avion a sustinut ca a avut o aventura de cativa ani cu acesta. In plus, Travolta ar fi avut aventuri sexuale cu mai multi terapeuti, tot barbati.

Generalul David Patraeus

Cunoscutul oficial american a socat opinia publica atunci cand si-a facut publica aventura amoroasa cu Paula Broadwell, o scriitoare americana. Totul s-a intamplat cand acesta era seful CIA. Ulterior, dupa ce a anuntat public ca a gresit, el si-a dat demisia.

Rihanna si Chris Brown

Cuplul nabadaios cu siguranta a trecut prin multe. In 2009, el a agresat-o fizic, cantareata fiind internata in spital. Recent, pe Internet au aparut poze cu cei doi ca un cuplu.