Tom Cruise are o noua iubita?

Tom-Cruise-are-o-noua-iubita-Dupa divortul din aceasta vara, Tom Cruise a fost foarte rezervat in plan amoros. Contrar anumitor zvonuri, care sustineau ca acesta si Katie Holmes, fosta sotie, isi vor acorda o noua sansa prin petrecerea vacantei de iarna impreuna, iata ca actorul apare in ipostaze tandre alaturi de o tanara blonda.

La petrecerea organizata dupa lansarea la Stockholm a filmului „Jack Reacher”, ultima productie in care apare Tom Cruise, acesta s-a simtit excelent in prezenta cantaretei de origine suedeza Jennifer Akerman. Aceasta este sora actritei Malin Akerman, cu care Tom Cruise a jucat impreuna intr-o productie aparuta tot anul acesta, „Rock of Ages”.

Flirtand si parca rupti de toata agitatia din jurul lor, cei doi au petrecut toata seara impreuna, potrivit The Sun. „Aveau aerul ca se inteleg foarte bine. Dintr-o data, au disparut impreuna”, a marturist un invitat prezent.

Simpla aventura sau o noua relatie pentru actorul de 50 de ani? In orice caz, ocaziile de a o revedea pe tanara blonda nu vor lipsi, deoarece si aceasta locuieste la Los Angeles, la fel ca si Tom Cruise.