Acasă Sanatate Scapa de carii folosind COJILE de la oua!

Scapa de carii folosind COJILE de la oua!

5689

Prepară-ți acasă o pastă de dinți din coji de ou care te ajuta sa scapi de carii: Vei avea nevoie de un sfert de cană de praf de coji de ou, 2 linguri de ulei de cocos și o lingură de bicarbonat de sodiu.

Poți adăuga și câteva picături de ulei de mentă.Amestecă ingredientele într-un bol, până când se transformă într-o pastă pe care o poți depozita într-un borcan. Folosește compoziția pentru a te spăla pe dinți,  scrie observator.tv.

Dacă nu aveţi nevoie de calciu suplimentar în alimentaţie, tot nu ar trebui să aruncaţi cojile de ou. Le puteţi găsi o mulţime de întrebuinţări:


Citeste si:

Lumea il pune in ciorba si-i strica proprietatile INCREDIBILE! Tarhonul te scapa de dureri de dinti, reduce tensiunea si elimina toxinele din organism!

Romanii reinventeaza PASTA DE DINTI! Suta la suta ecologica, a fost premiata la saloanele mondiale de INVENTICA si cucereste LUMEA!


– pot fi de folos ca şi îngrăşământ pentru plante

– cojile de ou puse direct pe pământ ţin departe dăunătorii

-desfundă ţevile,  împiedicand acumularea depunerilor  de calcar

– pot fi un foarte bun detergent pentru bucătărie

-făina cojilor de ou, pusă într-un săculeţ de tifon şi apoi în maşina de spălat alături de haine, devine un înălbitor natural, ieftin şi eficient.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos