Acasă Angajari De la 1 noiembrie salariile cresc cu 50 la suta! Guvernul N-A...

De la 1 noiembrie salariile cresc cu 50 la suta! Guvernul N-A ZIS NIMIC despre asta!

25

În jur de 70.000 de angajaţi ai statului vor primi de la 1 noiembrie salarii majorate cu 50%, potrivit ordonanţei de urgenţă privind rectificarea bugetară făcută de Guvern.

Este vorba despre funcţionarii publici, dar şi personalul contractual din cadrul Ministerului de Finanţe, ANAF, Agenţia Naţională pentru Achiziţii publice şi ai Direcţiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili care beneficiază, potrivit ordonanţei de recificare, de 25 de clase de salarizare succesive peste clasa de salarizare în care sunt încadraţi. Potrivit Romania TV , asta înseamnă că salariile acestora sunt crescute cu 50%.

Sindicatele susţin că în proiectul de rectificare care a ieşit din Guvern şi care a fost discutat cu ele nu există această majorare. Creşterea aceasta însă dă peste cap evoluţia salariilor în urmatoarea lege care trebuie să se aplice de la 1 ianuarie 2016.


 

Citeste si:

Cea mai buna veste pentru o categorie de romani! ”Tot personalul va avea salarii marite cu 15 la suta!”

Ponta da LOVITURA ANULUI! Salariile TUTUROR BUGETARILOR cresc cu 25 la suta de la 1 decembrie!


 

Premierul Victor Ponta a anunţat că bugetul Ministerului Sănătăţii a fost majorat cu 360 de milioane de lei, sumă ce acoperă mărirea cu 25% a salariilor pentru întreg sistemul medical şi cheltuielile suplimentare pentru medicamente.

„Este o rectificare bugetară pozitivă. Toti cei care au solicitat sume suplimentare au primit. Suntem in continuare pe excedent bugetar”, a declarat Victor Ponta la finalul şedinţei.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos