Acasă ACTUALITATE Scene HORROR in Parlamentul Romaniei, de Sf. Nicolae: Sosoaca a zbierat cu...

Scene HORROR in Parlamentul Romaniei, de Sf. Nicolae: Sosoaca a zbierat cu BOTNITA la gura!

664

Senatoarea independentă Diana Șoșoacă a purtat luni, în semn de protest față de restricțiile anti-coronavirus, o botniță de metal la şedinţa solemnă a Parlamentului consacrată aniversării a 30 de ani de la adoptarea Constituţiei.

În timpul discursului de la tribuna plenului reunit, îmbrăcată în ie tradițională și batic, Șoșoacă a scos din geantă o botniță din metal pe care și-a pus-o peste gură.

„I-am cerut Sfantului Nicolae sa-mi dea un cadou pentru aniversarea Constitutiei Romaniei. Asta mi-a lasat, o botnita prin care Constitutia, drepturile si libertatile fundamentale au fost anulate de catre Parlament, de catre Presedinte si Guvern si rog aici reprezentantul CCR sa aiba mai mult curaj asa cum a avut in Decizia 457/2020, punctul 68, in care a mentionat ca starea de alerta incalca statul de drept, este creata artificial si nu exista fundament constitutional pentru existenta acesteia. Traiasca Romania libera, traiasca dreptul la libera exprimare, jos botnita!”, a declarat Diana Șoșoacă, într-un discurs ținut în fața plenului.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos