Acasă ACTUALITATE Scene INGROZITOARE: Doi copii de 11 si 14 ani, gasiti SPANZURATI! Familia...

Scene INGROZITOARE: Doi copii de 11 si 14 ani, gasiti SPANZURATI! Familia crede ca jucau ”Balena albastra”!

Jocul raspandit pe internet „Balena Albastră” e bănuit că a adus nenoricirea pentru două familii din România. În ghearele așa-zisului joc ar fi căzut ieri doi tineri, de 11 si 14 ani. Stranie coincidență, ambii au fost găsiți spânzurați în podul casei. Rudele și prietenii celor mici  spun că ar fi fost prinși în mrejele jocului care s-a dovedit a fi mortal, conform stiri.tvr.ro. Detaliile vă pot afecta emoțional, iar dacă știți tineri despre care aveți informații că ar putea participa la acest joc, anuntați de urgență familia și poliția!

Părinții sunt în stare de șoc. Mama copilului nu își explică ce l-a îndemnat să-și ia viața.

Mama copilului: Nu știu nimic. Eu am fost la serviciu.

Reporter: Dar copilul vorbea cu dvs, dacã avea vreo problemã, vã spunea?

Mama copilului: Da, spunea tot. Era foarte comunicativ. N-am avut probleme cu el niciodată.

Rudele sunt îngrozite! Spun că în ultima perioada copiii din sat au venit să le spună că băiatul era prins în jocul Balena Albastră. Ar fi încercat chiar să-i convingă și pe alții să ia parte la sinistrul joc care aduce moartea.

Si sătenii sunt îngroziți de ce s-a întâmplat și nu-i aduc aminte ca o așa grozăvie să se fi petrecut la ei în sat.  Se tem pentru viata copiilor lor.

Copiii din sat spun că au auzit de jocul „Balena Albastră” și se feresc de el pentru ca „aduce moartea”. Se presupune ca baiatului care s-a spânzurat i s-ar fi dat ca ultima porunca să-și spargă telefonul și apoi să-și ia viața. De altfel, în fața casei a fost găsit un telefon spart.

Stranie coincidență, tot luni, însă în comuna Turţ din Satu Mare un alt adolescent ar fi murit în condiții similare. Avea 14 ani și a fost găsit de familie spânzurat în podul casei. Potrivit adevarul.ro, și în acest caz prietenii vorbesc ca adolescentul ar fi căzut în capcana „Balenei Albastre”.

Așa-zisul joc „Balena Albastră” a făcut victime în țările vecine, motiv pentru care polițiști români avertizează părinții să-și supravegheze copiii, iar dacă observă schimbãri de comportament, să anunțe de urgență autoritățile.

Specialiștii mai spun că părinții ar trebui să le explice minorilor că internetul nu este doar un loc de joacă și că nu au voie să vorbească cu străini.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentNoua Lege a Salarizarii bugetarilor: Un medic debutant va castiga, anul viitor, 5.700 de lei iar unul primar 16.672 de lei!
Articolul următorAngajatii ANAF se revolta impotriva Guvernului si anunta ca NU VOR MAI COLECTA bani la bugetul de stat!