Acasă ACTUALITATE Scriitorul Mircea Cartarescu despre alegerile de duminica: Vine o epoca INTUNECATA! Sper...

Scriitorul Mircea Cartarescu despre alegerile de duminica: Vine o epoca INTUNECATA! Sper ca vom SUPRAVIETUI!

Mircea Cartarescu este pesimist in legatura cu rezultatul alegerilor de duminica. Intr-o postare pe Facebook, el spuna ca va vota, insa „fara entuziasm si fara speranta”.

Cartarescu anunta si cu ce formatiune va vota. Este vorba despre USR.

„Daca apuc sa votez poimaine (ma intorc tarziu in tara), am sa votez USR, fara entuziasm si fara speranta, doar ca sa pot avea constiinta linistita. Fiindca, pur si simplu, nu pot vota altceva. Dupa cum merg lucrurile, nu cred intr-un viitor mai bun nici pentru lume, nici pentru noi. Sper numai ca vom supravietui, cum am facut-o in atatea epoci intunecate. Cineva-mi spunea odata ca istoria e ca inelele de crestere ale copacilor: cele albe alterneaza cu cele negre indiferent de vointa noastra, a celor prinsi in desenul lor”, a scris Mircea Cartarescu pe Facebook.

Potrivit sondajelor de opinie, date publicitatii in ultimele zile, PSD va castiga detasat alegerile. Se anticipeaza ca scorul PSD va fi intre 40-45%.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPremiera in justitie: Toate TAXELE DE MEDIU platite din 2007 pana in prezent TREBUIE RESTITUITE!
Articolul următorVIDEO – Inginerul anului in luxosul Dubai este romanul Alin Epure! ”Scoala romaneasca m-a pregatit FOARTE BINE!”