Acasă ACTUALITATE Scrisoarea deschisă a candidatului PMP la Primăria Sectorului 3, Mihail Neamțu, adresată...

Scrisoarea deschisă a candidatului PMP la Primăria Sectorului 3, Mihail Neamțu, adresată contracandidaților

În atenția

Domnului Robert Sorin Negoiță – Partidul București 2020

Domnului Aurelian Bădulescu – Partidul Social Democrat

Domnului Adrian Flavius Moraru – Partidul Național Liberal

În calitatea mea de candidat la funcția de Primar al Sectorului 3 din partea Partidului Mișcarea Populară, vă lansez oficial invitația la o dezbatere publică. Aceasta va avea loc luni, 21 Septembrie, începând cu orele 18:00, la intrarea în Parcul ”Alexandru Ioan Cuza”, de la intersecția străzilor Câmpia Libertății cu Baba Novac, la statuie, urmând a fi moderată de domnul Sorin Manea.

Consider că este de datoria noastră, a tuturor candidaților care cer votul cetățenilor, să venim în fața oamenilor din Sectorul 3 și să le spunem cu sinceritate și ce proiecte avem fiecare dintre noi pentru Sectorul 3. Trebuie să ne asumăm această responsabilitate, de a vorbi deschis, față în față, despre planurile și viziunile noastre, astfel încât oamenii să voteze în cunoștință de cauză! Nu vă mai puteți ascunde în spatele birourilor! Trebuie să ieșiți în fața cetățenilor, să vă uitați în ochii lor, să le ascultați problemele și să le oferiți soluții. Veți avea această șansă la dezbaterea publică de luni, la care puteți propune propriile dumneavoastră teme de discuție.

Dacă veți refuza această invitație onestă și transparentă, veți da dovadă de iresponsabilitate civică și sunt convins că oamenii vă vor taxa la vot! Nu văd însă niciun motiv pentru care să nu acceptați această propunere, așa că aștept confirmările staff-urilor de campanie, până luni, 21 Septembrie, la orele 12:00.

Reușim împreună!

18.09.2020

Reușim împreună!

George Mihail Neamțu

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentExpert OMS: Pandemia e încă la început. Efectele pot fi „mai grave” decât orice film SF
Articolul următorCTP o desființează pe Renate Weber, Avocatul Poporului: ”Îi învață dânsa virusologie pe medici”