Acasă ACTUALITATE Ştefan Florescu, candidatul PMP la Primăria Sectorului 6, și-a prezentat proiectele: Infrastructura...

Ştefan Florescu, candidatul PMP la Primăria Sectorului 6, și-a prezentat proiectele: Infrastructura rutieră, locuri de parcare, transparenţă

37


Ştefan Florescu, candidatul Partidului Mişcarea Populară (PMP) la Primăria Sectorului 6, şi-a prezentat, vineri, programul administrativ pentru perioada 2020-2024, care vizează infrastructura rutieră, locuri de parcare, transparenţă în cheltuirea banului public, digitalizarea instituţiilor, locuinţe sociale.

La eveniment a participat şi generalul (r) Mircia Chelaru, vicepreşedinte şi fondator al Partidului Neamul Românesc, care a avut o declaraţie de susţinere a candidatului PMP, potrivit agerpres.ro.

„Am venit la dumneavoastră ştiind că Mişcarea Populară practică principiul crezului în neamul românesc. Nu pentru că eu, în 2002, am generat Mişcarea Naţională Neamul Românesc, dar Mişcarea Populară se apleacă spre esenţa recuperării acestor valori ale neamului nostru”, a declarat, printre altele, Chelaru.

Ştefan Florescu a spus că infrastructura rutieră, realizarea de locuri de parcare şi reabilitarea spaţiilor verzi, dar şi transparenţa în cheltuirea banilor publici şi digitalizarea instituţiilor din cadrul primăriei sunt priorităţi în programul său.

„Sectorul 6 este un sector văduvit. Vă prezint programul meu, este unul foarte complex, care acoperă toate problemele cu care locuitorii din sectorul 6 se confruntă. O prioritate numărul unu în sectorul 6 este infrastructura rutieră, locurile de parcare şi reabilitarea spaţiilor verzi. Transparenţa în cheltuirea banilor publici este al doilea proiect pe care eu îl am pentru Sectorul 6. Digitalizarea este al treilea proiect – toate instituţiile din cadrul Primăriei sectorului 6 vor fi digitalizate”, a afirmat Ştefan Florescu.

El mai promite construirea unui spital, reabilitarea termică a blocurilor şi amenajarea celui mai mare parc din Bucureşti.

„Voi fi primul primar al sectorului 6 care va construi un spital. Reabilitarea termică a blocurilor este o problemă, pentru că la 30 de ani de la Revoluţie, s-au reabilitat nici mai mult, nici mai puţin de 8% din numărul total al blocurilor din sector. Din 1.300, sunt reabilitate maximum 100 de blocuri. Amenajarea celui mai mare parc din Bucureşti – aici vorbim de o zonă turistică, amenajată strict în interesul cetăţenilor, insula Lacul Morii, unde va fi cel mai mare punct turistic din Capitală”, a susţinut candidatul PMP.

Acesta propune, totodată, construirea de parcări inteligente, amenajarea grădinilor publice între blocuri, pentru „creşterea suprafeţei de spaţiu verde pe cap de locuitor”, montarea centralelor termice de cvartal, „acolo unde oamenii au nevoie de apă caldă”, şi organizarea de pieţe moderne şi curate, iar în weekend – de pieţe volante.

Candidatul PMP a vorbit despre creşe şi grădiniţe pentru copii, internet gratuit pentru toate zonele aglomerate, construirea de locuinţe sociale şi pentru tineri, dar şi curăţenie generală în sector şi proiecte de dezvoltare a sistemului de circulaţie.

„Montarea mobilierului urban şi zone de relaxare pentru oameni, creşe şi grădiniţe pentru toţi copiii din sectorul 6 – este un deficit de 15.000 de locuri. Amplasarea în zonele aglomerate a toaletelor ecologice moderne. Totodată, internet gratuit pentru toate zonele aglomerate şi pentru parcuri din sector, construirea de locuinţe sociale şi pentru tineri este un alt punct pe care vreau să-l ating în acest mandat. Montarea de rampe pentru persoanele cu dizabilităţi, dar şi montarea camerelor video şi construirea de zone de fitness, zone amenajate special pentru animale de companie, inexistente în prezent. De asemenea, curăţenia generală a sectorului, care lasă de dorit în fiecare mandat, şi proiectele de dezvoltare a sistemului de circulaţie, care vor fi realizate cu PMB. Eu cred în forţa noastră, a organizaţiei PMP Sector 6, sunt convins că sunt cel mai bun pentru Primăria Sectorului 6, sunt omul potrivit la locul potrivit”, a încheiat Ştefan Florescu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos