Acasă ACTUALITATE Ștefan Florescu, sprijinit de Partidul Neamului Românesc la alegerile din Sectorul 6

Ștefan Florescu, sprijinit de Partidul Neamului Românesc la alegerile din Sectorul 6

Ștefan Florescu, candidat PMP la Primăria Sectorului 6, spune că generalul Mircia Chelaru și Partidul Neamul Românesc i-au transmis un mesaj de sprijin pentru alegerile de săptămâna viitoare.

„Eveniment de suflet, alături de colegii mei din PMP, și anume, Sebastian Moise, Mihail Neamtu și Stefanel Marin, și nu cel din urmă Grl. Mircia Chelaru, bunul și dragul meu prieten.

Odată cu lansarea Programului Administrativ pentru Sectorul 6, și prezentarea proiectelor prioritare pentru comunitate, mesajul de susținere venit din partea dlui Grl. Chelaru, vicepreședinte al Partidului Neamul Românesc, m-a emoționat și m-a întărit până la maxim!

Mulțumesc pe această cale invitaților, colegilor mei, dar și oamenilor de presă prezenți alături de mine”, a scris Florescu, pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentŞtefan Florescu, candidatul PMP la Primăria Sectorului 6, și-a prezentat proiectele: Infrastructura rutieră, locuri de parcare, transparenţă
Articolul următorPremierul Orban rămâne ferm, România își permite o creștere a pensiilor cu 14%, altfel intrăm în faliment