Acasă ACTUALITATE USR îi înjunghie pe la spate pe candidații PNL pe unde poate:...

USR îi înjunghie pe la spate pe candidații PNL pe unde poate: Cazul Chiajna!

225


USR Chiajna a pozat de multe ori în ”apărătorii dreptății”, a încercat să profite de faptul că partidul a promovat ”oamenii noi” în politică, integri raționali, dar acum aflăm că adevărul e altul. Se pare însă că avem un caz de ipocrizie maximă în filiala din comuna noastră, informează chiajna.info.

Am primit pe adresa site-ului nostru mai multe copii ale discuțiilor interne de pe un grup USR, de la un membru care s-a scârbit de tehnicile pe care Cornel Zainea, dar și sponsorul și strategul lui, Cătălin Zaharia, le-au folosit în ultimele luni.

Așa cum s-a întâmplat și la nivel național, când discuții de pe grupul intern ”Poiana lui Iocan” au fost trimise presei centrale de către oameni dezamăgiți de modul în care USR înțelegea să se trateze anumite subiecte în interiorul partidului, așa s-a întâmplat și acum. Un membru din echipa lui Zainea s-a revoltat!

Din discuțiile interne ale USR Chiajna aflăm că adversarul principal nu este Mircea Minea, ci Petre Anghel. Cornel Zainea și staff-ul său preferă să câștige primarul actual decât candidatul liberal. Justificarea vine chiar de la strategul lui Zainea, într-un limbaj mai puțin elevat:

Nici eu nu concep alianță cu Anghel. După toate mișcările din campania asta. Omul e oligofren. A încercat să ne fută toată campania asta. Și noi ce să facem? Majoritate cu el? Măcar alalalt are decența să tacă, e mai bătrân și mai înțelept” a scris Zaharia.

După cum se vede, USR îl preferă pe Mircea Minea, cel care conduce comuna de 24 de ani și nu un alt candidat al opoziției. Ei iau în calcul posibilitatea unei alianțe cu actualul primar pentru a obține postul de viceprimar.

Noi ne-am mirat să vedem aceste mesaje. Am urmărit cu atenție campania electorală. Nu am găsit niciun mesaj ostil al lui Petre Anghel, la adresa lui Zainea. La începutul campaniei PNL a propus ca în Chiajna să se meargă pe modelul de la București, să fie desemnat un candidat comun pentru a crește șansele de a-l învinge pe Minea. USR a refuzat.

USR Chiajna a încercat în perioada asta să pară că sunt niște luptători adevărați, că sunt adversarii lui Mircea Minea, dar discuțiile interne dovedesc altceva. Acest lucru se poate vedea ușor în imaginile de mai jos:

Citeste continuarea pe chiajna.info

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos