Acasă ACTUALITATE E vreun PSD-ist in stare de asta? Premierul Orban a baut o...

E vreun PSD-ist in stare de asta? Premierul Orban a baut o cafea in centrul Iasiului, s-a plimbat pe jos pe strada si a primit un cadou de la trecatori

307

Premierul Ludovic Orban s-a plimbat, duminică, prin centrul municipiului Iaşi, alături de liderii liberali locali, Costel Alexe şi Mihai Chirica, stând la semafor şi primind un steguleţ tricolor din partea unei femei care i-a urat succes.

Ludovic Orban face, duminică, o vizită în municipiul Iaşi şi, după câteva întruniri oficiale, a susţinut o conferinţă de presă pe terasa unui centru comercial din oraş.

După ce a servit o cafea, a plecat pe jos pe pietonalul Ştefan cel Mare către sediul Primăriei ieşene, scrie news.ro.

El a fost însoţit de şeful PNL Iaşi, Costel Alexe, primarul Mihai Chirica şi de alţi reprezentanţi liberali.

Premierul a aşteptat la semafor, în intersecţia din faţa Palatului Culturii, iar pe drumul către Primăria Iaşi a fost salutat de câţiva trecători.

Unii oameni s-au arătat miraţi că au ocazia să-l vadă pe premier de la o distanţă atât de mică, iar o femeie i-a oferit lui Orban un steguleţ tricolor, urându-i totodată succes.

Premierul a stat câteva minute în clădirea primăriei Iaşi, apoi s-a deplasat pe şantierul Palas Campus, unde se construieşte un ansamblu de clădiri de birouri. Investiţia se ridică la aproximativ 120 milioane de euro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos