Acasă ACTUALITATE Ștefan Florescu, candidatul PMP la primăria Sectorului 6, continuă dialogul cu oamenii...

Ștefan Florescu, candidatul PMP la primăria Sectorului 6, continuă dialogul cu oamenii și în ultima săptămână de campanie

19

Ștefan Florescu, candidatul PMP la primăria Sectorului 6, continuă dialogul cu oamenii și în ultima săptămână de campanie. Florescu a discutat cu locuitorii Sectorului despre prioritățile zonei in care locuiesc și despre problemele cu care se confruntă de ani de zile in comunitate!

”Ultima săptămână de campanie ne-a găsit tot printre oameni, discutând cu aceștia despre prioritățile zonei in care locuiesc, de asemenea și de-asemenea problemele cu care se confruntă de ani de zile in comunitate!Soluțiile și proiectele din Programul Administrativ pentru Sectorul 6, vor fi puse in practică incepănd cu luna Octombrie, odată cu câștigarea alegerilor locale din 27 Septembrie a.c.

  • Împreună vom scoate mizeria din primărie!Rade-i pe corupți!”, a transmis candidatul la primăria Sectorului 6, Ștefan Florescu, pe facebook.
Articolul precedentE vreun PSD-ist in stare de asta? Premierul Orban a baut o cafea in centrul Iasiului, s-a plimbat pe jos pe strada si a primit un cadou de la trecatori
Articolul următorImagini socante: Cerb haituit de vanatori pana a ajuns epuizat intr-un cartier, langa o scoala!