25.8 C
București
miercuri, iunie 19, 2024
AcasăACTUALITATEȘtefan Florescu, candidatul PMP la primăria Sectorului 6, despre ”Proiectul Lărgirii străzii...

Ștefan Florescu, candidatul PMP la primăria Sectorului 6, despre ”Proiectul Lărgirii străzii Prelungirea Ghencea”: disconfortul creat de nepăsarea primarilor, locuind in zonă, sunt dezamăgit de clasa politică!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Taxa pe lux o nouă bazaconie fiscală!

Taxa pe lux s-a blocat dinainte să fie aplicată,...

Alertă mondială, un supliment alimentar produs în Japonia aduce moartea

Un producător japonez de medicamente a confirmat vineri un...

Horia Constantinescu renunţă la șefia ANPC

Demisionarul susţine că predă o instituţie funcţională, cu paşi...

Mașinile electrice se ieftinesc pe fondul scăderii cererii

Sub presiunea concurenţilor chinezi, marii producători auto americani şi...

Ștefan Florescu, candidatul PMP la primăria Sectorului 6, a postat pe pagina sa de facebook un clip video în care prezintă detalii legate de Proiectul Lărgirii străzii Prelungirea Ghencea.

  • Florescu consideră că Pnl și Psd au demonstrat doar ură și dispreț la adresa oamenilor, în fiecare campanie electorală, candidații promit “marea cu sarea” vis-a-vis de Proiectul Lărgirii străzii Prelungirea Ghencea!

”Cunoscând cel mai bine disconfortul creat de nepăsarea primarilor, locuind in zonă, sunt dezamăgit de clasa politică, care, în fiecare mandat promite, promite și iar promite, mințind locuitorii Sectorului 6 fără nici un fel de scrupule!Ca de fiecare dată, Pnl și Psd au demonstrat doar ură și dispreț la adresa oamenilor, lasându-i să spere că, o dată la 4 ani vor reveni iar cu promisiuni!Rade-i pe corupți!27 Septembrie va fi Ziua Victoriei!”, a scris Ștefan Florescu pe pagina de facebook.

Ultimele stiri