Acasă ACTUALITATE Agentii secreti rusi l-au arestat pe cel care spune ca este reincarnarea...

Agentii secreti rusi l-au arestat pe cel care spune ca este reincarnarea lui Iisus pe Pamant!

361

Liderul unui cult mesianic din Siberia și aghiotanții săi au fost reținuți la una din comunele sectei în urma acuzațiilor de folosire a banilor adepților și a violenței fizice și psihologice la adresa acestora, a anunțat marți serviciul de informații al Rusiei potrivit Moscow Times.

Agenți înarmați au fost filmați luând cu asalt complexul Bisericii Ultimului Testament din sudul regiunii Krasnoiarsk. Înregistrarea video îi arată pe agenți escortând-ul pe liderul cultului, Visarion Hristos Învățătorul – al cărui adepți cred că este reîncarnarea lui Iisus Hristos, la unul din elicopterele folosite în cadrul raziei.

„50 de dube ale poliției, 50 de autobuze, o ambulanță și personal medical se îndreaptă încoace”, a declarat un martor al evenimentelor pentru site-ul rusesc Tayga.info.

Comitetul de Investigații al Serviciul Federal de Securitate (serviciul de informații al Rusiei) l-au reținut pe Visarion, un fost polițist al cărui nume de mirean este Serghei Torop, și doi aghiotanți ai acestuia.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos