Stirea zilei

Scuipa seminte pe strada, s-a apucat de facultate la 37 de ani si a fost gardian public inainte! Pe cine a pus Grindeanu prefect in Teleorman?

Guvernul l-a numit astazi pe Florinel Dumitrescu prefect al judetului Teleorman, in locul lui Liviu Dumitrascu. Florinel Dumitrescu a fost „agent comunitar” la Politia Comunitara din Alexandria in perioada 2006-2008, in timp ce era si student la Drept la Universitatea Ecologica. Florinel Dumitrescu a inceput facultatea la 37 de ani.

Inainte de a fi agent comunitar, Florinel Dumitrescu a fost comandant de grupa in Corpul Gardienilor Publici Teleorman (1994 – 2006), potrivit biografiei de pe site-ul Senatului Romaniei. El a devenit senator in 2012 dupa ce a candidat pe listele PPDD.

Dupa ce a terminat Facultatea de Drept, a fost angajat Consilier Juridic la Politia Comunitara Alexandria si apoi la Primaria Alexandria.

In 2009 a terminat si un master in Stiinte Penale si Criminalistica la Universitatea Ecologica Bucuresti.

Teleorman este fieful lui Liviu Dragnea, presedintele PSD.

Loading...

VIDEO Imagini cu Florinel Dumitrescu din campanie electorala 2012

Anul trecut presa locala publica imagini cu noul prefect cum parcheaza cu tupeu si apoi scuipa seminte pe strada.
”Un nesimțit își parchează autoturismul pe un loc unde staționarea și parcarea sunt interzise. Scuipă coji de semințe pe jos precum un boschetar împuțit. Îl doare-n penis ca pe șoarece la siloz. E senator, băiatul! Și-l mai cheamă și Florinel. Dumitrescu. Mulți îl țin minte din perioada când era gardian public în Alexandria. Și dacă tot avea o diplomă de bacalaureat, s-a încumetat să facă și o facultate de drept la o particulară. Păi, la o universitate de stat nu lua în veci examenul de admitere. S-a pomenit peste noapte jurist. De la ”străjerul”, cu banderola roșie pe braț, pe care scria „paza”, a ajuns într-unul din birourile administrației alexăndrene să semneze pentru „legal”. Un pas uriaș”, scrie infotr.ro.

Loading...

Ultimele stiri

Spre TOP