Acasă Stirea zilei Nu renuntati la geci ca revin ninsorile! Vezi prognoza!

Nu renuntati la geci ca revin ninsorile! Vezi prognoza!

303

Vremea se va răci ușor în toată țara în următoarele zile. În cele mai multe zone ale țării va ploua, în timp ce la munte vor predomina ninsorile.

VREMEA JOI

Joi, vremea se va menţine caldă pentru această perioadă, deşi valorile termice vor marca o scădere faţă de ziua precedentă, în cea mai mare parte a ţării.

Cerul va fi temporar noros. Va ploua în regiunile vestice, nord-vestice şi izolat în cele sudice şi centrale. La munte, la altitudini mari, se vor semnala şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Muntenia şi Dobrogea.

Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 18 grade. Dimineaţa, izolat, se va semnala ceaţă.

În București, dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă şi 5…6 grade. Pe parcusrul zilei vremea se va menţine caldă pentru această dată, deşi temperatura aerului va marca o scădere faţă de ieri. Cerul va avea înnorări, mai accentuate seara. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade.

La munte, tot o vreme caldă, chiar dacă valorile termice diurne vor marca o scădere faţă de ieri. Cerul va prezenta înnorări şi temporar se vor semnala precipitaţii, în prima parte a zilei în masivele vestice, iar noaptea local în special în cele sudice. Acestea vor fi sub formă de ploaie, însă la altitudini mari precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat.

VREMEA VINERI

Vineri, vremea va fi în general închisă şi se va răci, astfel încât valorile termice se vor apropia de cele normale pentru aceastã perioadã. Temperaturile maxime se vor încadra între 4-5 grade in deperesiunile intramontane şi 12 grade la Drobeta Turnu Severin.

Temporar va ploua în cea mai mare parte a ţării, iar la munte vor predomina ninsoarea şi lapoviţa. În jumătatea de est a ţării se vor înregistra cantităţi mai importante de apă. Vântul va prezenta unele intensificări în regiunile vestice, sud-estice şi pe arii restrânse în rest.

În București, temporar va ploua. 5-6 grade dimineata si o maximă, în scădere faţă de joi, 9…10 grade.

VREMEA SÂMBĂTĂ

Sâmbătă, valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale specifice celei de a doua decade a lunii martie. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 grade la Miercurea Ciuc si Suceava şi 13 grade la Craiova si Slatina, izolat si 14 grade in Oltenia. Temporar va ploua în regiunile estice şi pe arii restrânse în restul teritoriului.

La munte vor predomina ninsorile, iar precipitaţii mixte vor mai fi în estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei. Vântul va avea intensificări temporare în majoritatea regiunilor.

În Bucureşti, trecător, în special în primele ore, va ploua slab. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos