Acasă Romani in strainatate La doar 21 de ani, un roman de devenit MILIONAR in dolari...

La doar 21 de ani, un roman de devenit MILIONAR in dolari jucandu-se pe calculator!

60

Din acest an, România are cu un milionar mai mult. Cei care vor afla metoda prin care a reușit să obțină atât de mulți bani, cu siguranță că își vor schimba viziunile asupra lucrului în fața calculatorului, iar cei mai conservatori vor fi de acord să accepte petrecerea timpului jucându-se. O istorie de succes a gamerului român care în câțiva ani a devenit milionar.

Digital Chaos, echipa de Dota 2, a românului Aliwi Omar, de naţionalitate siriană, a jucat finala The International 2016, cea mai importantă competiţie de Dota din lume, dar a pierdut. Wings a reuşit să câştige competiţia şi a obţinut trofeul şi un premiu financiar de 9,1 milioane de dolari.

Echipa românului (formată din 5 jucatori) a câştigat 3,4 milioane de dolari, ceea ce înseamnă, după un calcul rudimentar, că Omar a obţinut 682.595 de dolari, potrivit zf.ro.

Aliwi Omar s-a născut şi a crescut în România, are 21 de ani, vorbeşte fluent română, engleză şi arabă. Joacă Dota din 2004 şi Dota 2 din 2011.

Înainte de competiţie Omar câştigase peste 393.000 de dolari, ceea ce în seamnă că în urma acestei competiţii câştigurile sale din turnee de Dota ajung la aproape un milion de dolari. (1,078,201 potrivit liquipedia, un fel de wikipedia pentru Dota), astfel devine românul cu cele mai mari câştiguri din eSports şi obţine cea mai bună clasare a unui român în competiţia The International.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos